Freedome and MR-6400 router

Exactly the same issue as described here:
https://community.f-secure.com/t5/F-Secure/Freedome-not-working-properly-on/td-p/84116
Except that I use an iPhone.

 

I also did try the following
https://community.f-secure.com/t5/F-Secure/Port-configuration-for-Freedome/ta-p/75829

 

Did you manage to solve this?

Accepted Answer

Comments

  • LakshLaksh Posts: 4,444 Community Manager

    Hi teat,

     

    Do you have this issue with any other devices (which has a different OS like Windows/Mac)?

     

    Have you checked these articles here and here since you mention the issue occurred with an iOS device?

     

  • teatteat Posts: 3

    No issues with Mac laptop and freedome. It is only freedome iOS which causes trouble with the TP-link TL-MR6400 router. Router is connected to DNA 4G network if it makes any difference. 

     

    I have tried opening ports and enabling VPN passthrough with no luck. Also have rebooted the device after changing  settings and it has the latest firmware available.

     

     

  • UkkoUkko Posts: 3,208 Superuser

    @teat wrote:

    No issues with Mac laptop and freedome. It is only freedome iOS which causes trouble with the TP-link TL-MR6400 router. Router is connected to DNA 4G network if it makes any difference. 

     

    I have tried opening ports and enabling VPN passthrough with no luck. Also have rebooted the device after changing  settings and it has the latest firmware available. 


    Hello,

     

    Sorry for my ask.

    Does such Knowledgebase article can be valid for your experience (?):

    https://community.f-secure.com/t5/F-Secure/Freedome-on-iOS-doesn-t-connect/ta-p/98079

     

    Thanks!

    Laksh
  • teatteat Posts: 3

    Thanks.

This discussion has been closed.