F Secure turns off

F Secure starts at boot-up as I can see the Icon. But it turns off again and I can't restart it at all.

Best Answer

  • billkilvbillkilv Posts: 4
    Accepted Answer

    I re-booted for a third time this evening and it took on some updates and is now working OK.

     

    Thanks

Answers

  • UkkoUkko Posts: 2,960

    Hello,

     

    Sounds as something prevent proper work of F-Secure (as another software); Or/and F-Secure with some crashes for their processes.

     

    But does your experience about stable F-Secure solution? Or about beta/technology-preview FS Protection?

     

    And does you mean by "turns off" that tray-picture start be not visible too?

     

    Thanks!

  • Hi

     

    It is completely turned off and won't start from clicking the Icon.

     

    Banking protection does not start when I go the that website as it normally does either

  • UkkoUkko Posts: 2,960

    @billkilv wrote:

    Hi

    It is completely turned off and won't start from clicking the Icon.

    Banking protection does not start when I go the that website as it normally does either


    I able to think that possible to perform steps like:

     

    --> Do create fsdiag:

    https://community.f-secure.com/t5/Common-topics/How-do-I-create-an-FSDIAG-file/ta-p/18190

    Then transfer it to F-Secure Support Channels (chat as example):

    https://www.f-secure.com/en/web/home_global/contact-support

    If your experience about stable solution.

     

    If your experience about FS Protection (technology preview/beta) -> to create report under beta.f-secure.com with description/fsdiag.

     

    --> Re-check that any other security solutions is not installed (or potential other applications which able to break F-Secure);

    And reinstall F-Secure (uninstall by Common steps; then maybe possible to use F-Secure Uninstallation Tool; then do clean installation).

     

    Sounds as broken installation (or if important services/processes of F-Secure with troubles about launch). But good to know some more information (like system OS, does it happened after some date and so).

     

    Thanks!

     

     

  • Thanks, I will try a re-install

     

    It happened today for the first time

    Ukko
  • UkkoUkko Posts: 2,960

    @billkilv wrote:

    Thanks, I will try a re-install

     

    It happened today for the first time


    Good if you will back with reply about result!

  • UkkoUkko Posts: 2,960

    So.. maybe it was update from TP to TP (if we talk about FS Protection).

    OR stable F-Secure installation receive some updates with requirements for restart services. Good that you got work-status for system and F-Secure. :)

     

    Good that time do fix it.

This discussion has been closed.