Problem with SAFE only working for a day on my Samsung Galaxy A52s 5G Phone

Jeff9696
Jeff9696 Posts: 3 New Member
edited July 27 in F-Secure SAFE

I have 5 licenses for SAFE 4 are installed on different devices and work fine , but on the PHONE it installs and works correctly for approximately 1 day then asks me to log into my account where is says I have 0 licenses left for use . if I then delete the A52s one it then logs in and works { for another 24 hrs approx ) when I have same problem

I also get this message sometimes

F-Secure SAFE App is running (date)

F-Secure SAFE is running

F-Secure SAFE needs to be running to protect you. We need to display this notification to prevent Android System from closing F-Secure SAFE.

(Android System is Version 12 on phone)

Accepted Answer

  • Jaims
    Jaims Posts: 803 Community Manager
    Answer ✓

    Hi @Jeff9696

    Thank you for contacting F-Secure.

    Our backend team is already familiar with this issue and it's currently under investigation.

    We are working on a new release SAFE 19.1 that is likely to identify the root cause after gathering some logs. We will update you once there's an update or workaround.

    Thank you for your patience and understanding.

Answers

  • Ivan_Osipov
    Ivan_Osipov Posts: 45 F-Secure Employee

    Hi Jeff9696, thanks for your feedback.

    Could you please create a bug report in the Centercode?

    Best Wishes, Ivan.

    Firmy
  • Jeff9696
    Jeff9696 Posts: 3 New Member

    Ivan , new to this site not sure how to access Centercode to create bug report

  • Ivan_Osipov
    Ivan_Osipov Posts: 45 F-Secure Employee
    edited July 28

    Hi Jeff9696,

    Ah, my bad. For some reason I thought you are a Beta user, you don't have to create anything :)

    Anyway, folks from the Mobile team are familiar with this issue.

    Best Wishes, Ivan.

    FirmyAmirul
  • Jeff9696
    Jeff9696 Posts: 3 New Member

    Thanks

Pricing & Product Info