Erittäin pitkä käynnistysaika

Ongelmani on lyhykäisyydessään seuraava: kun käynnistän tietokoneeni (Win 7, 64 bit) Freedome jää junnaamaan paikallaan n. 3-5 min ennen kuin menee päälle. Mikä tässä voi olla vikana?

 

Netti toimii normaalisti koneen käynnistyessä ja kun Freedome käynnistyy joitain kymmeniä sekunteja myöhemmin, netti pamahtaa poikki – tämäkin on tietysti normaalia, mutta aikaisemmin tuo katko on kestänyt ehkä 30 sekuntia. Nyt Freedome jää useiksi minuuteiksi kohtaan ”muodostetaan yhteyttä”

 

Tätä on ilmennyt nyt pari kuukautta ja aloin jo katua lisenssin uusimista.

 

Sekalaisia speksejä:

Win 7 (64 bit)

Uusin Freedome versio

Uusin Intel Ethernet Connection ajuri

Käytössä ZoneAlarm ja Avast

Netti 90 mbit/s

Zuiko35huuhhaa

Paras vastaus

Viestejä yhteensä

  • FS_EkkuFS_Ekku Viestejä: 206 Moderator

    Hei @Robespierre,

     

    Oletko kokeillut Freedomen uudelleenasennusta? Kannattaa myös tarkistaa, että Zonealarm ja Avast eivät vaikuta Freedomen yhteyteen. 

  • Kyllä olen asentanut uudelleen. Ei vaikutusta.

     

    Onko näiden softien kanssa tiedostettuja yhteensopivuusongelmia Freedomen kanssa?

  • Zuiko35Zuiko35 Viestejä: 3

    Sama juttu. Paitsi ei käynnisty ollenkaan. Asennettu uudestaan.

    Win 10 pro, Lenovo E470, Safe

  • Ilmeisesti ZoneAlarm todellakin aiheutti nämä ongelmat.

     

    Siirryin käyttämään toisen valmistajan palomuuria ja homma näyttäisiä toimivan paremmin. Kiitoksia vinkeistä ja avusta!

Tämä keskustelu on suljettu.