SAFE fails to delete Trojan downloader

Hi, F-Secure SAFE fails to delete something apparently called W97M.Downloader. It does however delete malignant files, ALMOST all of them, that's about 150-200, 2-4 per minute. Once that is done I get about an hour of working freely with the computer before the process, which takes a couple of hours, starts all over. I've run all the tools available to me and routinely get the "all clear" message - which is obviously incorrrect. Most annoying of all is maybe that F-secure shoots a window saying "malignant file found" and "you have new notices" fore EVERY one of the deleted files found.

 

For the files not deleted, 1-3 out 150-200, I'm told that I'm not authorized to remove them or that they are protected.

 

What can I do to get rid of this crap?

 

Any help appreciated!

 

Michael

 

FSEC1.JPGFSEC2.JPG

 

 

 

Accepted Answer

Comments

  • Many thanks for taking the time to reply. Yes, I think there's an old Norman software somehwere, which I haven't used actively for a long time. I'll make sure I delete it. And I will contact F-secure through the chat, good suggestion.

     

    Thanks again!

     

    Michael

    Ukko
  • Yep, that was it. I managed to delete the old Norman completely, and then ran the F-Secure tools. That did the trick! Everything works fine now. A less on learned: never use two anti-virus programs at the same time!

    Thanks for your help!

     

    Michael

    UkkoMaria_
  • salahalgamdi
    salahalgamdi Posts: 5 New Member

    @VeryFrustrated wrote:

    Yep, that was it. I managed to delete the old Norman completely, and then ran the F-Secure tools. That did the trick! Everything works fine now. A less on learned: never use two anti-virus programs at the same time!

    Thanks for your help!

     

    Michael


  • salahalgamdi
    salahalgamdi Posts: 5 New Member

    @salahalgamdi wrote:

    @VeryFrustrated wrote:

    Yep, that was it. I managed to delete the old Norman completely, and then ran the F-Secure tools. That did the trick! Everything works fine now. A less on learned: never use two anti-virus programs at the same time!

    Thanks for your help!

     

    Michael



     

This discussion has been closed.