Miten asennetaan jo olemassa olevan Safen tilaukseen "perään" jatkoksi uusi hankittu koodi?

IlkkaK
IlkkaK Viestejä: 2 New Member

ELI tilanne on seuraava: olen tilannut verkkokauppa.comista  5 laitteen/24kk tuotteen Safesta. Kun se tuli nyt postista niin se sisältää aktivointikortin/koodin. Miten siis asennetaan jo olemassa olevan Safen "perään" jatkoksi? Vanhaa lisenssiä on jäljellä vielä noin 25 päivää? Käsittääkseni nykyisessä My-safe portaalissa ei ole kohtaa "aktivoi jälleenmyyjältä hankkimasi koodi"?? tai "uusi voimassa oleva tilaus koodilla"??

Viestejä yhteensä

  • lithium
    lithium Viestejä: 3 New Member

    Et voi olla tosissasi?

    Kaupassa myydään tuotetta jota ei oikeasti voi käyttää sen ohjeitten mukaan??

    Niissä ohjeissa on kohta kuinka jatkaa voimassa olevaa tilausta...mutta en itsekkään löytänyt mitään ohjeitten mukaista kohtaa koko tilaussivulta.

     

  • Tapsucca
    Tapsucca Viestejä: 499 Former F-Secure Employee

    Kyllä, valitettavasti tilanne on tällä hetkellä tämä.

     

    Ohje toimii silloin kun jatketaan jo alunperin jälleeenmyyjämme kautta tehtyä tilausta.

     

  • IlkkaK
    IlkkaK Viestejä: 2 New Member
    Viimeksi kun uusin vastaavalla tavalla niin meni liki puolivuotta ennenkuin tuki sai korjattua tilin siihen kuntoon, että pääsin kirjautumaan edes luomaani my-safe tilille. Eli eipä ole ongelmat poistuneet ja laitteet kohta suojattomassa tilassa....Olisi pitänyt sittenkin hypätä Nortonin tai Kasperskyn kyytiin. Kun halvalla sai niin täytyy sitten kärsiä taas näistä "säätämisistä". Harmittaa...kun tuella on ollut kohta vuosi aikaa korjata tilanne. Iso laiva kääntyy todella loivasti, ja Titanic meni meren pohjaan vaikka piti olla uppoamaton
  • munamankeli
    munamankeli Viestejä: 1 New Member

    moro!

     

    mulla sama paketti samasta paikasta.. ja sama onkelma oli.

     

    soitin fsecuren tukeen ja sain ohjeet.. tuhosivat nykyisen tilini. ja tein sitten uudestaan samalla spostilla. kun teki tilin uudestaan oli siellä sitten tilit ja maksut osiossa nappi mitä painamalla sai laittaa sen aktivointikoodin..

     

    sanoivat tuessa, että on vika että ei fsecuren palvelusta ostettu ja ulkoisesta liikkeestä ostettu aktivointikoodi eivät kohtaa...

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot