Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

Aspirant

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

"Valitettavasti minulla ei ole antaa teille tämän tarkempaa ajankohtaa"

 

Hienoa. Valitettavasti vaihdoin jo kilpailijan tuotteeseen. Arvatkaa vaan, halusinko tapella peliajoista ja jäädä odottamaan "tarkempaa ajankohtaa". En.

 

Ei toisessakaan tuotteessa pysty laittamaan kaikille peleille yhteistä aikarajoitusta, mutta pystyy ainakin päiväkohtaisesti ma - pe laittamaan aikarajoitukset yksittäisille peleille tai estämään arkipäivinä kaikki pelit tai jättämään vaikka tiistaiksi yhden pelin tietyksi ajaksi käyttöön. Sen lisäksi voi seurata puhelulokia, keneltä tulee tekstiviestejä, paikantaa reaaliaikaisesti, etätyhjennykset jne ja kaikki hoituu myös omasta puhelimesta kätevällä admin -sovelluksella. Kun kaupan päälle tulee vielä lokitietoa sovellusten käyttöajoista ja vierailluista url -osoitteista (jos siis haluaa päästää internettiin), niin ei ole vaikeaa siirtyä käyttömään uutta tuotetta.

 

Mielellään olisi kannattanut kotimaista, mutta en näillä yksipuolisilla ja tylyillä pelimerkeillä, joita F-Securella on tarjota kuluttajalle.

Scholar

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

Voisitko hieman vihjaista kenen tuotteesta on kysymys?

Highlighted
Aspirant

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

No, moderaattorit poistavat mainoksen, jos poistavat, mutta: Kaspersky - vissiin Total -versiossa on ainoastaan tuo SAFE KIDS -ominaisuus. Kalliimpi, mutta onpahan mukana myös muitakin ominaisuuksia, joita en ole ehtinyt vielä testaamaan. esim Password. Hieman menee aikaa opetteluun ja käyttöliittymän sisäistämiseen, mutta sen jälkeen on toiminut erittäin hyvin. Plussana tosiaan tuo omaan puhelimeen asennettava sovellus (vie muistaakseni yhden lisenssin kolmesta), jolla voi etänä paikantaa (toimii todella hyvin itselläni) antaa lupia, esim. käydä Google -kaupassa tai netissä. Tai antaa lisää peliaikaa. Lokitusta voi seurata web -sovelluksen kautta - puhelimen admin -sovellukseen tulee ainoastaan hälyt "rikkeistä".

 

En ole vielä niin kauaa käyttänyt, että voisin lämpimästi suositella (vaatii vielä lisää käyttökokemusta),  mutta oikein hyvältä näyttää : )

Scholar

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

Tattis infosta.

Novice

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

Moi

päivityksen myötä kadonnut apsin blokkaus mahdollisuus on tosi iso puute!

kun sisällönsuodatuskaan ei kaikkeen pysty! 

Onko milloin tulossa takaisin tämä ominaisuus??

ottaa pattiin maksaa 5 lisenssiä ja f-secure ihan vain hups karsii oleellisen ominaisuuden.

vastausta odottaen!

-mika

 

toivottavasti tämä viesti menee fsecurelle myös, eikä vain ed. kirjoittajalle  ...   :/

Aspirant

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

Tuossa Kasperskyssä on sovelluslukitus. Lapsi voi pyytää lupaa käyttää sovellusta, ja voit etänä antaa luvan omasta puhelimestasi (Safe Kids sovellus) ja etänä blokata uudelleen. Tosin sovelluslukitun sovelluksen avaaminen edellyttää vielä erillisen pin-koodin syöttämistä (salakoodi), en ole itse vielä täysin sisäistänyt lyhyellä käyttökokemuksellani, onko tuo enemmän haitaksi kuin hyödyksi siinä tilanteessa, kun antaa etänä käyttöluvan. Mutta salakoodi suojaa tietty puhelinta siinä tilanteessa, jos puhelin on varastettu.

Aspirant

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

Ominaisuus tulossa takasin vuoden loppuun mennessä... Smiley Frustrated

Aspirant

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

Tätä ihmettelin itsekin jokin aikaa ja nyt päätin asentaa ensin yhteiskäytössä olevaan tablettiin Norton App Lockin; tabletti pyörii minun tunnuksillani ja en oikein halua että pojat alkavat sekoilemaan esim. kalenterin tai sähköpostin kanssa. Vasta tämän jälkeen, kun yhdistelmä näytti toimivan, päivitin pojan kännykän SAFEn uudempaan versioon ja asensin App Lockin.

 

Vinkkinä vielä jos vastaavaa kokeilette niin App Lockin asennuksen ja konfiguroinnin aikana tabletti/kännykkä kannattaa olla omalla (aikuisen) profiililla ja palauttaa sen jälkeen lapsen profiiliin. Muutoin SAFE lyö kynsille kun yrittää säätää sovellukselle järjestelmävalvojan oikeuksia (pitää hoksata appin valikosta; vaikeuttaa appin poistoa).

 

Appi näyttäisi ajavan saman asian kuin (toistaiseksi?) poistunut ominaisuus ja on ilmainen. Vastaavia appeja löytyy muitakin kun tekee haun; itse arvioin tuon Nortonin luotettavimmaksi.

Toistaiseksi näyttäisi siltä että SAFE ja Norton App Lock osaisivat elää rinnakkain.

 

Saa nyt sitten nähdä tuleeko SAFEen taas vastaava ominaisuus kuten nyt näyttää olevan luvattu, ja onko vastaava kuin Norton. Jos ei, niin sitten Norton saattaa jäädä pysyvästi laitteisiin.

 

Näyttäisi kyllä siltä että nyt SAFEn kehityspuoli meni vähän liikaa keulien, liittyisikö ehkä Sensen ominaisuuksien kehittämiseen? Olisivat voineet viivästyttää SAFEn päivitystä tuon verran että tältäkin mielensäpahoittajalta olisi säästytty.

Aspirant

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

Jokin päivitys tuli, mutta tätä ominaisuutta ei edelleenkään näy? Vuoden loppu lähestyy ja sopimuskin on katkolla. Uusiminen aika epätodennäköistä, jollei tuo ominaisuus tule takaisin. Onkohan ajankohdasta vieläkään tietoa?
Former F-Secure Employee

Viite: Minne katosi Käytönvalvonta/Lapsilukko -valikko?

Hei @Jore13 ja kiitos viestistäsi.

 

Tässä tuotekehityksemme virallinen vastaus:

 

Parenting in digital environment requires a completely new approach to many things. As children and parents themselves are continously on the move and the amount of applications and web content seems almost infinite, a set of tools as well as guidelines are required. Children cannot be blocked from digital exposure entirely and it remains parents duty to be able to both protect and educate them. This is the purpose to which F-Secure is expanding SAFE product family, step by step. Next important release with re-designed remote application control will go live end of 2017 and then 2018 will see regular updates of new features to help both parents and children to stay safe but engaged with the digital world.

 

Eli aikataulu on edelleen tuo vuoden loppuun mennessä.

Ystävällisin terveisin/Best Regards, Tapsucca
Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.