Issue:
Chcę uaktualnić moją subskrypcję F-Secure Internet Security lub Antywirus do subskrypcji F-Secure SAFE . Co ja robię?
Resolution:
Zaleca się uaktualnić bieżącej subskrypcji programu F-Secure Internet Security lub Anti‑Virus do wersji SAFE tak blisko data ważności, jak to możliwe. Ponieważ F-Secure SAFE to inny produkt, pozostałe dni bieżącej subskrypcji programu Internet Security nie mogą zostać automatycznie przeniesione do nowej subskrypcji F-Secure SAFE .
Aby uaktualnić do F-Secure SAFE, po prostu pozwól F-Secure Internet Security subskrypcja wygasnąć i zakupić nową subskrypcję F-Secure SAFE, przechodząc do:
- strona internetowa produktu , lub;
- wybranie opcji zakupu F-Secure SAFE w wiadomości e-mail dotyczącej odnowienia otrzymanej od firmy F-Secure
W trakcie procesu zakupu zostaniesz poproszony o utworzenie konta My F-Secure . Dostęp do subskrypcji F-Secure SAFE i zarządzanie nimi jest możliwy za pośrednictwem usługi My F-Secure .
Po dokonaniu zakupu:- Utwórz konto My F-Secure, korzystając z tego samego adresu e-mail, którego użyłeś do dokonania zakupu.
- Po utworzeniu sprawdź, czy w skrzynce e-mail znajduje się wiadomość aktywacyjna wysłana przez firmę F-Secure, a następnie aktywuj konto, klikając łącze w wiadomości e-mail. Twoje konto zostało potwierdzone i utworzone.
Ponieważ F-Secure SAFE to inny produkt, pobierz go i zainstaluj z usługi My F-Secure . Postępuj zgodnie z poniższymi instrukcjami, aby zainstalować F-Secure SAFE na swoich urządzeniach: Nie musisz odinstalowywać programu F-Secure Internet Security lub Anti-Virus, zostanie on zastąpiony przez BEZPIECZNY. Dlatego możliwe jest, że w połowie instalacji SAFE na Twoim Windowsie zostaniesz poproszony o ponowne uruchomienie komputera, podczas gdy poprzedni produkt zostanie zmieniony na SAFE.
Article no: 000001014
The content of this article has been machine translated from the English source article.
While reasonable efforts have been made to provide accurate translations, there may still be translation errors.