En saa aktivoitua Freedome-tilaustani

Valinnat
Tzed
Tzed Viestejä: 1 New Member
editoi syyskuu 2023 kohteessa F-Secure VPN

Minulla on ennestään fsecure safe. Nyt tilasin ja maksoin freedomen, Kun painan Ativoi tilaus -nappulaa ja kirjaudun tililleni, saan virheilmoituksen : Sinulla ei ole vapaita käyttöoikeuksia tuotteen FREEDOME asentamiseen.

Mikä mättää?

Hyväksytty vastaus

  • Firmy
    Firmy Viestejä: 1,639 Community Manager
    Vastaus ✓
    Valinnat

    Hei @Tzed

    Tervetuloa F-Secure-yhteisöön. Kiitos viestistäsi.

    Olen tarkistanut järjestelmästä, ja sinulle annettu virhe johtuu siitä, että sinulla on vanhentunut F-Secure Internet Security (aiemmin F-Secure SAFE) -tili ja olet ostanut uuden F-Secure Freedome VPN -tilauksen, etkä ole vielä rekisteröitynyt uudelle tilillesi.

    Syyskuusta 2022 alkaen olemme ottaneet käyttöön tilipohjaisen järjestelmän F-Secure Freedome VPN:lle, jotta käyttäjät voivat hallita tilaustaan ​​samanlaisella tilillä kuin F-Secure Internet Security. Siksi voit rekisteröidä tilin F-Secure Freedome VPN:lle käyttämällä toista sähköpostiosoitetta tuosta Cleverbridge-sähköpostista. Kyllä, sinulla on kaksi tiliä, jotka ovat F-Secure Internet Security ja F-Secure Freedome VPN.

    Toinen vaihtoehto, jonka haluaisin ehdottaa, on päivittää nykyinen tilauksesi F-Secure Internet Securitystä F-Secure Totaliin, joka on yksi sovellus, jossa on F-Secure Internet Securityn, Freedome VPN:n ja ID Protectionin ominaisuudet. Koska sinulla on aktiivinen tilaus, maksat vain 26,38 euroa saadaksesi nämä ominaisuudet yhdessä tilissä ja sovelluksessa. Jos haluat tehdä tämän, autamme mielellämme palauttamaan F-Secure Freedome VPN -tilauksen ostoksesi, ja voit päivittää tilauksesi F-Secure Totaliin napsauttamalla "Osta lisää" My F-Secure -sivulla.

    Kerrothan, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

    Kiitos ja mukavaa päivää.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot