Yhteysongelmia päivityspalvelimeen ja nettisivuille

TS1234TS1234 Viestejä: 3

Hei,

Yhteyden muodostaminen päivityspalvelimeen ei monesti onnistu. Tällöin myös f-secure.com sivustoon ei saa yhteyttä. Ping komennolla packet loss 100%. Olen koittanut useammalla selaimella ja tulos sama. Muut kokeilemani verkkosivut ovat auenneet samaan aikaan normaalisti. Käyttöjärjestelmä ja laitteistopäivitykset ovat ajan tasalla. Ongelma ei sinänsä ole kauhean suuri koska päivityksiä tulee kuitenkin läpi päivittäin ja ne asentuvat normaalisti. Vika näyttää välillä poistuneen mutta sitten huomaan, että edellinen päivitystarkistus "EI onnistunut". Ongelma on esiintynyt myös muissa laitteissani joissa on SAFE asennettuna. Johtuukohan tämä vain ruuhkasta vai onko jotain mitä voisin kokeilla vielä omassa päässä?

Vastausvaihtoehdot

  • FS_KristianFS_Kristian Viestejä: 238 Moderator

    @TS1234, tervehdys.

    Kieltämättä omituista. Voitko ensi kerralla kokeilla, että mitenkäs toisella internetyhteydellä tuo käyttäytyy? WiFi/HotSpot/kaapeli tms.

    Kiitoksia.

  • TS1234TS1234 Viestejä: 3

    Hei,

    Sama ongelma Wifin kautta. Sen verran tutkiskellut asiaa että epäilisin syyksi operaattorin modeemipäivitystä. Ajankohtakin 18.4. sopii htvin siihen milloin ongelmat alkoivat. Jotain tekemistä ipv6 + ipv4 asetuksen kanssa. Päivityksiä on lupailtu "mahdollisimman pian" joten seurataan josko tämäkin ongelma niillä korjaantuisi.

  • Ilkka_Ilkka_ Viestejä: 3

    DNA:n kaapelimodeemeiden päivitysongelma tuli minullekin mieleen. Se estää tällä hetkellä IPV6-käytön, mikä aiheuttaa ongelmia.


    https://www.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=85479&scrollTo=ZzNPejyOG0lk

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.