F-Secure SAFE ilmoittaa että tilaukseni on vanhentunut?

Anuki
Anuki Viestejä: 1 New Member

Itselläni on F-Secure SAFE tilaus yhdessä äitini kanssa.

Viime viikolla kun käynnistin koneen, F-Secure aukesi ja ilmoitti että Tilaus on vanhentunut ja suojaustoiminnot ovat poissa käytöstä.

Tilaus on voimassa kuitenkin loppuvuoteen asti, ja äitini ilmoitti että hän näkee tililtä että koneeni on suojattu.

Mutta kun yritin kirjautua sisään ( en ymmärrä miksi F-Securessa olen ylipäätään kirjautunut ulos). Niin sitten tulee ikkuna jossa lukee:

Käyttöoikeuksia ei ole käytettävissä.

Sinulla ei ole vapaita käyttöoikeuksia tuotteen SAFE asentamiseen.


Jos haluat lisää käyttöoikeuksia, (Äitini nimi) voi päivittää tilauksen pyynnöstä.

Napsauta päivityksen jälkeen Yritä uudelleen -painiketta.


En ymmärrä missä on vika.

En tarvitse käyttöoikeuksia, sillä koneeni on yksi niistä joissa pitäisi olla käyttöoikeus. Joten miten pystyn kirjautumaan takaisin sisään.

Tagit:
Hinnoittelu ja tuotetiedot