Freedome-tilaukseni ei näy My F-Secure tiedoissa
Hei,
Olen ostanut Safen eri aikaan kuin Freedomen, ja nähtävästi ne eivät linkity toisiinsa niin, että molemmat näkyisivät F-secure tililläni.
Molemmat olen mielestäni ostanut suoraan F-Securelta, ja molempiin olen ilmoittanut saman sähköpostiosoitteenkin. Clerverbridge näyttää molemmissa olevan transaktioiden operaattori.
Pitäisikö molempien näkyä tuolla? Häiritsee hieman...
Viestejä yhteensä
-
Hei,
Valitettavasti toistaiseksi erikseen ostettua Freedomen tilausta tai sen lisenssejä ei pysty tarkastelemaan mistään. Asiakastuellakaan ei ole muita työkaluja kuin järjestelmä, johon tilaus on tehty.
Erikseen ostetut Freedome-tilaukset aktivoidaan tilausvahvistuksen yhteydessä tulevalla tilauskoodilla, ja tilausaika (yleensä 12kk) alkaa siitä päivästä, kun koodi aktivoidaan ensimmäisen kerran.
Freedome-lisenssejä voi käyttää niin monessa laitteessa samanaikaisesti, kuin mille koodi on merkitty. Käyttöoikeuksia voi kuitenkin siirtää laitteesta toiseen, kuitenkin vain maksimissaan neljä kertaa kolmen päivän aikana. Laitteesta voi tarkistaa, mihin asti tilausta on voimassa.
Meille on kuitenkin tullut tästä jonkin verran palautetta, joten toivottavasti tulevaisuudessa Freedomen tilauskoodilla ja lisensseistä saisi lisää tietoja esim. tilauskoodin perusteella.
-
I have the same problem. What should I do? I have ordered and received confirmation and all codes. If activated the same day everything is ok. But after two weeks, it is all gone and F-secure does not recognize me as a paying customer but instead is trying to sell me the same again. Very interested how this can be solved.
-
@Karel, hi.
To reach the English Community, please click here:
https://community.f-secure.com/t5/Home-Security/ct-p/Home_Security_SolutionsBut shortly: if you have only F-Secure Freedome (not TOTAL), it won't be visible in your My F-Secure account. Please search for the keycode we sent you on the date of purchase (if you bought this from our web store) - then you can activate Freedome accordingly.
Cheers!