Uuteen ryhmään liittyminen kun Safe aiemmin käytössä

Tytti1
Tytti1 Viestejä: 1

Olen aiemmin ostanut safen, josta olen jakanut käyttöoikeuksia perheenjäsenilleni (sähköpostit lähettämällä). Nyt tilaus päättyi ja mieheni osti uuden safen, tarkoituksena toimia samoin. Minulle hän ei kuitenkaan pysty lähettämään käyttöoikeutta varten sähköpostikutsua, vaan herjaa "Henkilö kuuluu jo johonkin toiseen ryhmään" - muille kutsun lähettäminen onnistuu normaalisti. Miten pystyn itseni poistamaan omasta ryhmästäni...(tilaus on umpeutunut eikä suojausta ole käytössä).

Viestejä yhteensä

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot