icon indication of "network..no internet connection"

Although I have internet connection, why do my internet icon have an exclamation mark (!) indicating no network connection while F-secure freedome is running?

Comments

  • TehfcaeTehfcae Posts: 107

    Are you able to load websites? 

     

    If so it is an issue with the icon itself and not with Freedome.

     

    If not what type of device are you using?

  • This icon with the (!) indicating no internet connection only appears when the VPN is activated. When in-activated, the (!) no longer appears and the icon is clear indicating internet access. Either  with OR without the (!), I still have connection. Just wondering why the (!) appears when the VPN is active.

  • TehfcaeTehfcae Posts: 107
    When you have the (!) icon are you able to still load websites?

    What type of device are you using?
  • Oh yes... There is no functionality failure at all... Just don't like that (!) in the internet connection icon. Otherwise all woks. With that (!) visible, I never know when it's a false positive or actually indicating a valid condition. No problem. Guess I'll just have to live with it. As for the device I'm using...nothing special...just one system on a (2) system network through a Netgear R6300 WiFi Router.

  • TehfcaeTehfcae Posts: 107

    Unforturnetly, if the connection is working properly it is likely just the way your network adapters checks the connection may have issues with VPN protocols or the VPN servers themselves. Either way keep an eye for updates as that will be the most likely source of resultion for an issue like that.

  • Great...Thanks for the super quick responce. W'll keep an eye out for updates. Thanks again.

This discussion has been closed.