browsing protection won't install on chrome

I have clicked reinstall protection and restarted 2 times and nothing happened 

Comments

  • ChameniChameni Posts: 235

     

    Hi Draph91,

     

    Regards to this issue, could you tell us what operating system you are using? And is there any error message appeared?

     

    Thank you.

  • draph91draph91 Posts: 11

    windows 8.1 and no error message appeared

  • ChameniChameni Posts: 235

    Hello draph91,

     

    I recommend that you create a support ticket in order for us investigate further on this issue. And please do attach the Fsdiag log from your computer too for further investigation about this issue.

    Thank you.

  • draph91draph91 Posts: 11
    Where do I find it
  • ChameniChameni Posts: 235

     

    Hello draph91,

     

    Please go to this link : https://www.f-secure.com/en/web/home_global/support/support-request and scroll bottom of the page, you should be able to see the steps to generate the requested log.

     

    Thank you.

  • draph91draph91 Posts: 11

    how do I access the support tool on windows 8.1? 

  • ChameniChameni Posts: 235

    Hi draph91,

     

    I have sent you a private message related to this, please check your inbox.

     

    Thank you.

  • draph91draph91 Posts: 11

    I can't, I keep getting this

     

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator. 1462518208993:0-27

  • ChameniChameni Posts: 235

    Hi draph91,

     

    In that case please open a support ticket first and update on the case about this error too, so that our support agent are aware of it.

     

    Thank you.

  • draph91draph91 Posts: 11

    can't I just contact the administrator? 

     

    also browsing protection appears to be working, I went on a website and it blocked it 

This discussion has been closed.