Freedome subscription failure.

Options
Maggara
Maggara Posts: 1 New Member

Hello,

 

I just discovered this Freedom and installed it and got 14 days trial which is great. Then one phone operator in Finland ( DNA ) was giving away 6 month subscriptions and I was thrilled. After I had activated the 6 month code I found there is a shop as well that gives 3 month of time ( Verkkokauppa.com ). But sadly it seems like I cant active the 3 month code if I have activated 6 month before it. And I read that people who activated the 3 month code first could combine it with 6 month code, but not vice versa.

 

So is there any chance to activate the 3 month code so I would have 9 months of this awesomeness ?

Although this has been free for 6 months so Im not complaining just wondering how does it matter which code you activate first..

 

Regards

Asseri Niemelä

 

 

 

Hei

 

Julkaisitte juuri tuon Freedom VPN palvelun ja siihen kuului 14 päivän koeaika. Samalla DNA:lta sai 6kk pavelua ja hyödynsin sen tietenkin, sillä tämähän on erittäin loistava palvelu. Nyt sain tietää että myös Verkkokauppa.comilta on 3kk koodeja jaossa. Harmi vain koodia ei voi käyttää jos on käyttänyt DNA koodin ensin, mutta lukemalla netistä olen kuullut että syöttämällä sen ennen DNA koodia aika lisääntyisi tilille.

 

Eli onko mitään enään tehtävissä, vai täytyykö vain kärsiä tappio ?

This discussion has been closed.
Product & Pricing Info