Windows reporting wrongly?

lviperenlviperen Posts: 6 New Member

Since using F-secure I get a windows warning that both Firewall is off and no virus protection is activated. At the same time F-Secure reports in the status screen that all items are activated. Do you know to handle/solve this discrepancy?

Best Answer

Comments

  • PeterPeter Posts: 186 F-Secure Product Expert

    Hi,

     

    Hi,

     

    Which operating system and F-Secure product are you using? If you running on windows, right-click the F-Icon and select about. The product and version is visible in this dialog.

  • lviperenlviperen Posts: 6 New Member

    Peter

     I am runnig Windows Vista Home Premium (service pack 2) on my system.

    The F-secure About / Info reports the following:

    F-Secure  Internet Security for Windows 9.16 build 131

    F-Secure Anti-Virus 9.20 build 17320
    F-Secure Automatic Update Agent 8.25 build 4095
    F-Secure User Interface 9.10 build 8424
    F-Secure Management Agent 8.10 build 30095
    F-Secure E-mail filtering 1.02 build 7480
    F-Secure Network connections 6.24 build 124
    F-Secure Email Scanner 6.00 build 466
    F-Secure DeepGuard 2.21 build 114
    F-Secure Online Help 2.00 build 1470
    Customization
    F-Secure Sidebar Gadget 1.00 build 192
    F-Secure Service News 1.00 build 140
    F-Secure Browsing Protection/SW 1.10 build 5656
    F-Secure Browsing Protection/ES 1.10 build 1039

     

    Hopefully someone can give an explanation or solution.

    Thanks in advance

  • Before trying to fix the issue you have.

     

    Try to update to latest version download here

     

    Your key will work with latest version.

  • lviperenlviperen Posts: 6 New Member

    Thanks for answering, but your inf on workong key is incorrect, mine is not accepted.Smiley Mad

  • Strange if you have an Internet Security 2010/2011 you should be able to use your key.

     

    From whom did you get the Software?

     

    Is it F-Secure branded contact F-Secure support and let the key check.

     

    In case you have it from your internet provider then it will not work.

     

    When did the issue start?

     

    Did something change in the system?

  • That was a nice one Smiley Wink

This discussion has been closed.