Uuden VPN -sovelluksen ongelmat - pitää tuoda esille tämäkin näkökulma!

Javo
Javo Posts: 37 Enthusiast
edited September 10 in General Discussion

Olen seurannut nyt monta kk keskustelua uuden VPN vakavistakin, edelleen jatkuvista vioista / ongelmista.

Käsittääkseni tämä foorumi on pääsääntöisesti tarkoitettu ns. peruskäyttäjien ja F-Securen väliseen vuoropuheluun - esim. kerrotaan ongelmista, kysellään käyttöohjeita. Usein keskusteluissa tämä tahtoo kuitenkin unohtua - esitetään monimutkaisia pohdintoja / arveluja käyttäen "speciaali termejä" ongelmasta, joista ei ole mitään hyötyä peruskäyttäjälle. Esim. tällaiset pohdinnat pitäisi mielestäni tehdä ihan eri foorumilla.

Totuus on vain se, että "ruohonjuuritason" käyttäjää ei kiinnosta tippaakaan monimutkainen tietotekniikka - ainoastaan, että 1) sovellus toimii ja 2) milloin se toimii!

Yleensä aina on ollut "syvä kuilu" peruskäyttäjät <> erilaiset "asiantuntijat", jotka ei vain millään pysty asettumaan peruskäyttäjän asemaan.

MITÄ MIELTÄ MUUT TÄÄLLÄ ON TÄSTÄ ASIASTA?

Accepted Answer

  • Firmy
    Firmy Posts: 1,862 Community Manager
    Answer ✓

    Hei

    Kiitos, @Javo ja @JOnes, että jaoitte ajatuksenne.

    Arvostamme palautettasi, @Javo, ja ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää keskustelut kaikille käyttäjille helposti ymmärrettävinä. Tavoitteenamme on varmistaa, että F-Securen yhteisö toimii hyödyllisenä resurssina erityisesti niille käyttäjille, joille tekninen terminologia voi olla haastavaa. Otamme ehdotuksesi huomioon ja jatkamme työtä, jotta sisältömme ja keskustelumme olisivat entistä käyttäjäystävällisempiä.

    Kuten @JOnes mainitsi, meillä on käytössämme resursseja, kuten F-Securen käyttöoppaat ja verkkotietopankki, joista käyttäjät voivat löytää helposti seurattavia ohjeita ja päivityksiä tuotteistamme. Arvostamme myös ehdotusta näkyvämmästä tiedotuskanavasta, ja jaamme tämän idean eteenpäin tiimillemme.

    Kiitämme teitä molempia vielä kerran panoksestanne. Jos tarvitsette lisää apua, tutustukaa verkkotietopankkiimme, josta löytyy lisäohjeita.

    Firmy
    Community Manager | F-Secure Community
    🔐 Strengthening digital security through knowledge and collaboration
    🌐 Explore our User Guides | Knowledge Base for self-help resources
    💻 Empower yourself with Cybersecurity Insights and protect what matters

Answers