Viruksen poisto

Novice

Viruksen poisto

Miten voin poistaa Trojan- TR/spy Banker.usqui viruksen tietokoneelta? Päivitin manuaalisesti ja tein täyden virusscannauksen pari kertaa, ei voi poistaa???

1 REPLY 1
Moderator

Re: Viruksen poisto

@Anders10, tervehdys!

 

Kuvailemasi mukaan tämä tietopankin artikkeli saattaisi parhaiten tätä kuvailla:

https://www.f-secure.com/v-descs/trojan-spy_w32_banker.shtml

 

Mutta ei syytä huoleen - jos ja kun F-Securen turvaohjelma on tästä ilmoittanut, on haitta itsessään estetty. Toisinaan näiden poisto vaatii käyttäjätoimia, näistä lisää on mainittu lisää tässä artikkelissa:
https://community.f-secure.com/t5/F-Secure-SAFE/Viruksia-l%C3%B6ytyi-mutta-niit%C3%A4-ei/ta-p/106247

 

Mainitsitkin päivittämällä virusmääritykset manuaalisesti ja teit myös (täyden?) tarkistuksen. Jos näistä ei kuitenkaan ollut apua, tietoturvaohjelman Työkalut-välilehdellä, kohdassa Viimeisimmät tapahtumat näkyy kunkin tapahtuman aika ja kuvaus.

Voit napsauttaa tapahtumaa (haittaohjelmaa) ja tarkastella sen lisätietoja. Löydät haittaohjelman nimen ja sijainnin tietokoneelta. Mikäli mahdollista, voit etsiä sijainnin hakemistopolun avulla ja

manuaalisesti poistaa haitallisen tiedoston.


Ja jos tämä oli silkkaa hepreaa, autamme mielellämme lisää tukemme kautta, niin saamme tarkemman analyysin toimenpiteistä:

https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/contact-support

 

P.S. Meille voi aina lähettää näytteen tartunnasta seuraavanlaisesti (F-Secure SAFE:n ohjeistuksen mukaisesti) jos näistä haluaa lisätietoja:

https://help.f-secure.com/product.html?home/safe-windows/latest/fi/task_065A3073F792463893C1B6A8DCD6...

 

Kiitoksia yhteistyöstäsi.

 

Edit: "...manuaalisesti poistaa haitallisen tiedoston"