Pankkisuojaus ja Windows 10

Jorri
Jorri Viestejä: 4 New Member

Safen pankkisuojauspalkki ei tule näkyviin OP:n uusilla eikä vanhoilla sivuilla. Onko tälle manuaalisia asetuksia? Onko suojaus toiminnassa, vaikka palkki ei näy? Selaimena on Firefox 60.0.1.

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @Jorri,

     

    Tuleeko pankkisuoja esiin milläkään pankkisivulla tai muilla selaimilla? Jos ei tule niin kokeile sammuttaa selaimet ja sen jälkeen F-secure SAFE:n työkalut sivulta sammuttaa suojaustoiminnot ja pistää ne takaisin päälle. Jos ei senkään jälkeen pankkisuoja ilmesty niin voit SAFE:n asetukset sivulta tarkastaa että onko pankkisuojatoiminto päällä. Kaikki asetukset, jotka liittyvät pankkisuojaan löytyvät asetusten pankkisuoja välilehdeltä.

     

    Jos ei pankkisuoja toimi ollenkaan niin poista F-secure SAFE koneelta asenna se uudestaan My F-secure käyttäjätililtäsi.

  • Jorri
    Jorri Viestejä: 4 New Member

    Kiitos vastauksesta.

    Edgellä toimii. Käytän sitä. Taitaa olla vika ketussa...

  • Jorri
    Jorri Viestejä: 4 New Member

    Nytpä lähti Firefoxillakin toimimaan! SAFEn selainasennuksen uudelleenasennus auttoi.

    Kiitos! Pysyn Ketun käyttäjänä.

  • Jorri
    Jorri Viestejä: 4 New Member

    No, "SAFEn selainasennuksen". Tarkoitin tietenkin selainlaajennusta.

  • Mara17
    Mara17 Viestejä: 1 New Member

    Käytän Firefoxia ja Safe tulee näkyviin liiankin usein! Olin juuri tekemässä auton omistajan vaihdosta Trafin asioinnissa. Kun avasin Trafin sovelluksen pankkitunnuksillani, Safe meni päälle. Jossakin vaiheessa siirryttiin maksamaan 2,70 € maksu pankin sovellukseen. Kun piti palata takaisin myyjän sivulle, ts. Trafin sovellukseen, se ei onnistunut "rajapintavirheen" takia. Laitoin Safen pois päältä ja siirtyminen onnistui. Tällaisia ongelmia on ollut viimeisten parin kuukauden aikana. Onko Safe jo liian suojeleva?

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @Mara17,

     

    Pankkisuoja menee päälle sen takia, että kun pankkitunnuksilla kirjaudutaan niin ohjelma tunnistaa pankkiliikenteen. Trafin sivuille se ei sen takia sinua päästä sen jälkeen palaamaan koska niitä ei ole luokiteltu luotetuiksi sivuiksi. Tässä tapauksessa sinun pitää siis pysäyttää pankkisuoja, jotta pääsisit palaamaan käyttämään Trafin sivuja.

  • MoskuZombie
    MoskuZombie Viestejä: 1 New Member

    Sama homma näemmä Waltti sovelluksen kortin arvon lataus. Menee Paytrailin kautta, eli siellä kun valitsee pankin kaksutavaksi niin ottaa suojauksen päälle ja Paytrail ei sitten ilmeisesti ole luotettu, joten joutuu ottamaan Safen pois päältä. Se siitä suojauksesta...

  • osku123
    osku123 Viestejä: 1 New Member

    Terve.

     

    Haluaisin pankkitoimintojen suojauksen kokonaan pois käytöstä, mutten löytämilläni ohjeilla siinä onnistunut, liekö jo vanhoja.

     

    Tunnistaudun pankkitunnuksilla useisiin muihin palveluihin, ja ylisuojelu rasittaa ja hidastaa, kun aina ei muista toiminnon olevan päällä ja joskus se taitaa mennä päälle itsestään vaikka sen on manuaalisesti pysäyttänyt.

     

    Parasta olisi jos se kysyisi erikseen laitetaanko päälle, kun olet käyttämässä tunnuksia, eikä oletusarvoisesti mene joka kerta uudelleen päälle.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot