Nokia 8 ja F-Secure safe sammuilee itsestään

Novice

Nokia 8 ja F-Secure safe sammuilee itsestään

Ostin pojan Nokia 8 puhelimeen F-Secure safe ja sen kautta aikarajoitukset käyttöön. Ongelma on että F-Secure sammuilee itsestään vähintään kerran vuorokaudessa. Välillä riittää että ohjelman käynnistää vain uudestaan ja välillä  f-securen palvelu on mennyt pois päältä, pitää käydä uudestaan laittamassa päälle. Ei oikein ole hyötyä ohjelmasta tämmöisenä. Android versio 8.1

3 REPLIES 3
Highlighted
Novice

Re: Nokia 8 ja F-Secure safe sammuilee itsestään

Ja lisätään vielä että on moneen kertaan poistettu ja asennettu uusiksi

Moderator

Re: Nokia 8 ja F-Secure safe sammuilee itsestään

Hei @Matilda,

 

Voitko tarkistaa, että puhelimessa ei ole virransäästöominaisuuksia, jotka voisivat sammuttaa F-Secure SAFE sovelluksen tai estää sen toimintaa? Tuleeko laitteella virheilmoituksia koskien SAFE sovellusta?

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.
Scholar

Re: Nokia 8 ja F-Secure safe sammuilee itsestään

En ainakaan ole löytänyt mitään virransäästö ominaisuuksia jotka estäis toiminnan. Ei anna mitään virheilmoituksia. Asensin kaspersky kids safen puhelimeen, se on nyt pysynyt ainakin 2vuorakautta päällä ja f-secure sammunut kolme kertaa sinä aikana.

 

PS. miksi minun piti valita uusi nick name kun kirjauduin uudelleen, yritin valita saman mutta oli varattu?