Miten saa androidissa (8.0) virustentorjunta ilmoituksen pois ilmoituspalkista?

Highlighted
Aspirant

Miten saa androidissa (8.0) virustentorjunta ilmoituksen pois ilmoituspalkista?

Miten saa androidissa (8.0) virustentorjunta ilmoituksen pois ilmoituspalkista? Ainakin Sonyn Android 8:n versiossa, jos estää Safen ilmoitukset kokonaan niin tulee ilmoitus, että Safe on käynnissä taustalla. Tätä ilmoitusta ei saa millään pois.

2 REPLIES 2
F-Secure

Re: Miten saa androidissa (8.0) virustentorjunta ilmoituksen pois ilmoituspalkista?

Hei @Tapsa99 ja kiitos viestistä!

 

Tuo Android 8 on ollut ongelmallinen ohjelmistokehittäjille sillä järjestelmässä on muutettu sitä miten se käsittelee ilmoituksia. Laitan tiedon eteenpäin kehittäjillemme josko he löytäisivät tavan muokata Safea niin että se toimisi eri tavalla kuin mitä Android 8 olisi tarkoitus.

 

Yksi kiertomenetelmä olisi poistaa Safen ilmoitukset käytöstä Androidin asetusten kautta. Tällöin Safe ei anna ilmoituksia, mutta toimii silti taustalla. Tämä menetelmä toimi Pixel testilaitteellamme, toivottavasti myös Sonyn Androidissa.

Ystävällisin terveisin/ Best Regards,

ILLY

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.
Novice

Re: Miten saa androidissa (8.0) virustentorjunta ilmoituksen pois ilmoituspalkista?

Kun nuo ilmoittukset ottaa pois Nokia 8 puhelimesta, jossa on Android 8.1, tulee tuon Safe sovellusilmoituksen tilalle ilmoitus että F-Secure Safe käyttää akkua. Tuota ilmpotusta ei saa pois. Onlo kyseessä myös yhteensopimattomuus Android 8 kanssa? Todella inhoittavia nuo ilmoitukset...