Luokatonta asiakaspalvelua

Jore13
Jore13 Viestejä: 8 New Member

Hei,

 

Safe:n koko viime vuosi oli aika täydellinen farssin ominaisuuksien poistumisineen jne. Kehitystyön etenemisestä tiedon saati on myös ollut naurettavalla tasolla. Poistettujen ominaisuuksien palauttamista lupailtiin tämän vuoden puolella, mutta pari päivää ennen uuden version tulemista asiakaspalvelussa ei osattu sanoa aikataulusta mitään, vaikka vuotta oli jäljellä kolme viikkoa.

 

Tämän jälkeen asian tiimoilta käydyissä keskusteluketjuissa todettiin, ettei uutta kokeilujaksoa saa, koska tili on jo olemassa. (En todellakaan aio ostaa tuotetta uudelleen ilman kokeilua.) Vastauksesi tuohon käskettiin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. No, chatti ei ole käytössä ja puhelutkin katkeavat kolmen vartin odottelun jälkeen ja sen jälkeen onkin sitten puheluaika loppu tältä päivältä. Netistä ei löydy yhteystietoja, kun korkeitaan jonnekin someen, jossa on vastaava tilanne kuin täällä. Selitellään niitä näitä ja kehoitetaan ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, johon ei saa yhteyttä.

 

Eikö F-securella todellakaan ole kiinnostusta saada ja pitää kiinni asiakkaistaan?

 

Minulla alkaa olla mitta täysi tämän pelleilyn kanssa, enkä kyllä enää montaa kertaa aio yrittää saada selkoa näihin asioihin, vaan etsin korvaavia tuotteita muualta.

 

Olisiko mahdollista saada toimivaa asiakaspalvelua ja uusi 30 pv kokeilujakso SAFEen, kiitos.

Viestejä yhteensä

  • Jore13
    Jore13 Viestejä: 8 New Member

    Kiitoksia tilausajan jatkosta. Tämä mahdollistaa uuteen versioon tutustumisen, mutta ensi silmäyksillä en ole löytänyt luvattuja ominaisuuksia, joiden piti palata tämän vuoden puolella. Päivityksestä huolimatta kaikki näyttää olevan ennallaan. Mitä tämän uusimman päivityksen olisi pitänyt tuoda mukanaan?

  • Jore13
    Jore13 Viestejä: 8 New Member

    Päivityksessä oli ollut jotain häikkää. Nyt näyttää ominaisuuksia löytyvän, joten päästään testaamaan.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot