F-Securen pluginin lisäominaisuus

Scholar

F-Securen pluginin lisäominaisuus

Hei

 

Käytän Telian Turvapakettia joka on todellisuudessa F-Securen ohjelma. Asennusvaiheessa ohjelma asentaa myös pari pluginia selaimiin (Browsing Protection by F-Secure ja Search by F-Secure).

 

F-Secure ohjelman pluginissa voisi olla sellainen yks ja ERITYISEN olennainen lisäominaisuus. Ja joka voisi olla esimerkiksi Firefoxin valikkopalkki rivillä painikkeena.

 

Tämä painike olisi sellainen, että jos haluat laittaa jonkun sivun estolistalle niin riittäisi, että painat tuota pikapainiketta selaimen valikkoriviltä.

Nykyisin JOS haluat, estää jonkun sivuston niin joudut toimimaan seuraavasti:
Klikkaa F-Secure ohjelmaa ----> valitse alalaidasta Turvaselain -----> klikkaa Asetukset painiketta (tarvittaessa tulee Windowsin käyttäjätilin valvonta ilmoitus. Valitse Kyllä) ----->  klikkaat sivun alalaidasta Näytä Sivustopoikkeukset linkkiä -----> josta näkee Sallitut ja Estetyt sivustot -----> Ja nyt kun haluat estää jonkun sivuston niin menet selaimeen ja "maalaat" kyseisen sivuston linkin ----> menet takaisin F-Securen turvaselain Sivustorajoitukset ikkunaan ja valitset Estetyt välilehden -----> klikkaat Lisää painiketta jolloin avautuu uusi ikkuna ja Paste komennolla (CTRL + V tai hiiren napin oikea painike) lisäät nettiosoitteen jonka haluat estää.

Voiko enää vaikeammin tehdä koko hommaa? kun yksinkertaisempi homma olisi se, että tuohon valikkorivillä olisi yksi painike joka hoitaisi koko tuon yllä olevan homman......eli sallitko vai estätkä jonkun nettisivun / -osoitteen.

1 REPLY 1
Former F-Secure Employee

Viite: F-Securen pluginin lisäominaisuus

Hei @jarihov69 ja kiitos viestistäsi.

 

Kiitos myös palautteestasi.

 

Telian Turvapaketin osalta tilanne on se että he vastaavat tuotteen tuesta ja näin ollen suosittelen olemaan heihin suoraan yhteydessä mahdollisissa kehitysehdotuksissa.

Ystävällisin terveisin/Best Regards, Tapsucca
Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.