F-Secure Safe ja Freedome hidastavat Mac OS X Mavericks:n sammumista.

Novice

F-Secure Safe ja Freedome hidastavat Mac OS X Mavericks:n sammumista.

Minulla on ollut otsikon mukainen ongelma viime kesästä lähtien. Aina kun sammutan tai käynnistän uudelleen läppärini (Macbook Pro, mid 2012 malli), kestää sammumisessa huomatavan pitkään. Tänään asensin uusiksi käyttöjärjestelmän ja sammumisaika oli normaalilla tasolla eli muutamia sekunteja. Kun asensin uusiksi F-secure Safe:n sekä Freedomen, hidas sammuminen palasi. Freedome hidastaa sammumista arviolta 10 sekuntia, kun taas F-Secure Safe hidastaa sitä usealla minuutilla. Ohjelmien poistot palauttaa sammumisajan takaisin muutamaan sekuntiin. Mitä minun tulee tehdä jotta sammumiajat ovat normaalilla tasolla kun sekä Freedome että F-Secure Safe ovat asennettuna?
2 REPLIES 2
Superuser

Viite: F-Secure Safe ja Freedome hidastavat Mac OS X Mavericks:n sammumista.

@pekuko

Heippa

En ole Makki-asiantuntija, joten voit ottaa yhteyttä F-Securen asiakaspalveluun TAI odotella vastausta Moderaattoreilta; jotka lukevat tätä palstaa.
F-Securen asiakaspalvelu ☎ 09-2520 5050, avoinna ma-pe klo 8.00-18.00.

Näsäviisas
F-Secure

Viite: F-Secure Safe ja Freedome hidastavat Mac OS X Mavericks:n sammumista.

Hei  @pekuko ja kiitos viestistä!

 

Mavericks on OS X versio 10.9. F-Securen puolelta vanhin tuettu Mac OS X on 10.11. (El Capitan). Suosittelen siis ensiavuksi käyttöjärjestelmän päivitystä. 

Ystävällisin terveisin/ Best Regards,

ILLY

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.