Browsing Protection ja Firefox

Novice

Browsing Protection ja Firefox

Hei.

 

Hankin DNA:n Nettiturvan. Aiemminkin on ollut käytössä ja silloin selainlaajennus (Browsing protection) toimi ongelmitta.

 

Koneessa on käyttöjärjestelmänä OS X El Capitan (10.11.6) ja selaimena Firefox Quantum 62.0. Nyt selainlaajennuksen asentaminen Firefoxiin ei onnistunut. Tulee ilmoitus "nämä laajennukset eivät täytä Firefoxin nykyisiä vaatimuksia". Saako tätä ongelmaa korjattua?

1 REPLY 1
Highlighted
Moderator

Re: Browsing Protection ja Firefox

Hei @DNA2,

 

Firefox Quantum 62.0 tukee F-Securen Browsing Protection selainlaajennusta, joten tässä tapauksessa kannattaa kokeilla selainlaajennuksen uudelleenasennusta.

 

Voit poistaa selainlaajennuksen Firefoxin lisäosat osiosta ja sen jälkeen avata F-Secure ohjelman asetuksista selainlaajennus välilehden ja asentaa selainlaajennuksen uudestaan.

 

F-Securen Browsing Protectionin uusin versio Macillä on tällä hetkellä 1.0.1038, joten kannattaa myös varmistaa, että DNA Nettiturva ei jostain syystä käyttäisi vanhempaa versiota, jota Firefox Quantum 62.0 ei tukisi.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.