Akun loppuminen kaataa SAFEn

Aspirant

Akun loppuminen kaataa SAFEn

Asensin lapsen puhelimeen SAFEn ja olin hetken aikaa erittäin tyytyväinen. Nyt muksu ollessa kunnon pakkasella ulkoilemassa hyytyi akku ja puhelimen päästyä taas piuhan päähän oli yllätys melkoinen kun kaikki palvelut olivat auki ja muksun käytettävissä. Sen verran oli onneksi hämillään että tuli itse asiasta kertomaan :) Onko ihan normaalia, että SAFE tippuu pois käytöstä akun hyytyessä? Peevelin helppo keino lapselle päästä rajoitteista eroon.

5 REPLIES 5
Superuser

Viite: Akun loppuminen kaataa SAFEn

@LeaK

Noihin SAFEn perhesääntöjä koskeviin kysymyksiin osaavat vastata F-Securen Managerit/Moderaattorit.
Tällainen epänormaali virran katkeaminen kännykästä saattaa sekoittaa, toisin kun loggaudutaan ulos käyttäen katkaise virta-toimintoa. Näin niin kuin
yleisesti todettuna.
Oheisessa linkissä lisätietoa pakkasen aiheuttamista ongelmista älykännyköille.
Ja myös miten vaurioita voi välttää.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/ohje/kannykan-kayttovinkit/?utm_source=28...

Näsäviisas
Aspirant

Viite: Akun loppuminen kaataa SAFEn

@Näsäviisas

 

Kiitos vastauksesta! Toivotaan, että Safe enimmäkseen säilyy käynnissä, akun loppuminenhan muksuilla näyttää olevan melkein enemmän sääntö kuin poikkeus. Aina ei tietenkään ole kyse pakkasesta, saa nähdä muodostuuko näistä ongelma vai ei.

Moderator

Viite: Akun loppuminen kaataa SAFEn

Hei @LeaK,

 

Kannattaa varmistaa, että kännykässä ei ole sellaisia virransäästöominaisuuksia, jotka sammuttavat myös SAFE:n kun ne menevät päälle. Riippuen Android käyttöjärjestelmän versiosta niin voit valita mihin ohjelmiin virransäästöasetukset eivät vaikuta.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.
Aspirant

Viite: Akun loppuminen kaataa SAFEn

@FS_Ekku

 

Kiitos! Tämähän se ongelma nimittäin olikin, eikä pakkanen. Noheva kundi löysi porsaanreiän ihan hetkessä, aikuisilla meni hetki kauemmin tajuta ettei tässä pakkasilla ole mitään roolia. 

 

Nyt on siis se ongelma, että poika, jonka puuhien rajoittamista varten koko softa siis hankittiin, ohittaa kaikki säädöt puhtaasti laittamalla asetuksista Safen ensimmäisenä sammutettavien listalle ja kaikki muut turvattujen softien listalle. Se siitä ja sitten vasta varavirta kiinni. Ilmeisesti en voi millään estää asetusten muuttamista puhelimessa?

F-Secure

Viite: Akun loppuminen kaataa SAFEn

Hei @LeaK!

 

Laitteesta riippuen on Androidiin mahdollista asettaa useampia käyttäjiä. Tässä tapauksessa lapselle voisi luoda oman käyttäjän "pääkäyttäjän" lisäksi. Pääkäyttäjä olisitte te ja pääkäyttäjän valtuuksin asetatte lapsen käyttäjäprofiilin sellaiset rajoitukset jotka estävät järjestelmäasetusten muokkaamista. Silloin lapsi ei pystyisi muuttamaan suojattujen sovellusten asetuksia.

 

Ohjeita useamman käyttäjän luomiseen samalle laitteelle löytyy varmasti laitteen valmistajan sivuilta tai laitteen ohjekirjasta.

Ystävällisin terveisin/ Best Regards,

ILLY

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.