Issue:
Zgubiłem lub zapomniałem kod subskrypcji F-Secure FREEDOME VPN. Jak to znaleźć?
Resolution:
Jeśli zgubiłeś lub zapomniałeś kod subskrypcji F-Secure FREEDOME VPN:
- Jeśli kupiłeś produkt F-Secure FREEDOME VPN w F-Secure eStore, kontakt się z pomocą pomoc techniczna F-Secure . Aby przyspieszyć odzyskanie kod subskrypcji , podczas kontaktowania się z naszym działem pomoc techniczna przygotuj swój adres e-mail (użyty przy zakupie produktu) lub numer referencyjny zamówienie .
- Jeśli kupiłeś produkt od lokalnego sprzedawca, kontakt się ze sprzedawca.
- Jeśli kupiłeś produkt w Apple Appstore lub Google PlayStore, nie otrzymasz żadnego kodu. Możesz aktywować zakup , instalując go ze sklepu i wybierając opcję „ zwrot zakup ”.
Jeśli masz zainstalowany i aktywowany FREEDOME na komputerze, kod możesz znaleźć w aplikacja:- Otwórz FREEDOME na swoim komputerze
- Przejdź do strony Subskrypcja
- Kliknij Pokaż kod subskrypcji
Jeśli kupiłeś F-Secure TOTAL, nie będziesz mieć kod subskrypcji F-Secure FREEDOME. Możesz zalogować się na swoje osobiste konto My F-Secure https://my.f-secure.com/ logowanie, aby zarządzać swoją subskrypcja.
Article no: 000001132
The content of this article has been machine translated from the English source article.
While reasonable efforts have been made to provide accurate translations, there may still be translation errors.