F-Secure SAFE jumittaa Windows 10 Vvirustarkistuksen aikana

Novice

F-Secure SAFE jumittaa Windows 10 Vvirustarkistuksen aikana

Virustarkastus jumittaa kun tarkastus on edennyt jonkin aikaa. Hiiri ei vastaa ja kone on täysin jumissa. Saako tähän jonkun korjaustiedoston?

1 REPLY 1
Moderator

Re: F-Secure SAFE jumittaa Windows 10 Vvirustarkistuksen aikana

Hei @MikSu2,

 

Oletko kokeillut tässä tapauksessa SAFE ohjelman uudelleenasennusta? Jos olet ja ongelmat jatkuvat siitä huolimatta niin onko sinulla mahdollisesti Asus merkkinen kannettava ja Asus AI Suite 3 asennettuna siinä? Asus AI Suite 3 voi aiheuttaa virustarkastuksen jumitusta. AI Suiten voi päivittää uudempaan versioon (1.04.65) tai pysäyttää sen tarkastuksen ajaksi ongelman ratkaisemiseksi.

 

Jos kyse ei kuitenkaan ole tästä ongelmasta, niin ole suoraan yhteydessä F-Securen asiakastukeen ja lähetä heille F-Secure SAFE:n diagnostiikkatiedosto niin pystymme tutkimaan ongelmaa. Diagnostiikkatiedoston voit luoda suorittamalla F-Secure tukityökalun, joka löytyy Windowsin käynnistävalikosta F-Secure kansiosta.

 

https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/contact-support

 

Asiakastukemme on auki arkisin 8-18.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.