F-Secure Internet Security -aktivointikoodi ei toimi

Valinnat
-Johnny-
-Johnny- Viestejä: 3 New Member

Hei!

 

Ostin F-Secure Internet Securityn tällä viikolla jälleenmyyjältä. Tänään oli edellisen Internet Security -pakkauksen viimeinen käyttöpäivä, ennen kuin sen suojaus loppuisi.

 

Yritin asentaa uuden Internet Securityn pakkauksen mukana tulleen asennus-CD:n avulla, mutta ohjelma antaa viestin: "Tarkista, että olet antanut tilauskoodin oikein".

 

Koodi on tarkistettu moneen kertaan, ilman tulosta. Tilauskoodi on 23 merkin pituinen (kolme väliviivaa huomioon ottaen), kaikki isoilla kirjaimilla. Koodia on yritetty syöttää pienillä- ja isoilla kirjaimilla sekä ilman väliviivoja.

 

Voisitteko auttaa jotenkin?

Viestejä yhteensä

  • -Johnny-
    -Johnny- Viestejä: 3 New Member
    Valinnat

    Tietokoneeni käyttöjärjestelmä on Windows 10.

  • Mikael13
    Mikael13 Viestejä: 1 New Member
    Valinnat

    Terve!

    Minulla sama ongelma, ei vaan Tilauskoodi toimi mitä tehdä?

  • -Johnny-
    -Johnny- Viestejä: 3 New Member
    Valinnat

    Mikael13, mene osoitteeseen: https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/support/support-request tai kirjoita Googleen "F-Secure". Mene sen jälkeen F-Securen verkkosivulle ja etsi jostain kohta "Asiakastuki", paina siitä ja sitten etsi kohta "Tukipyyntö".

    Kirjoita tuolle sivustolle mahdollisimman tarkasti kaikki asiat, ja jos mahdollista, lataa tuolla sivustolla oleva (vapaaehtoinen) "FSDIAG"-tiedosto. Jos suoritat tuon ohjelman ja lähetät siitä muodostuvan, uuden tiedoston F-Securelle, tukipyyntösi saattaa viedä vähemmän aikaa.

    F-Secure tulee ottamaan sinuun sähköpostitse yhteyttä, tukipyyntösi lähettämisen jälkeen.

Tämä keskustelu on suljettu.