FREEDOM aivan turha

Novice

FREEDOM aivan turha

Onko tässä freedomista mitään hyötyä kun ei lataa mitään sivuja ei vaikka vaihtaisi sijaintia. Onko muilla muka toiminut edes jotenkin?

1 REPLY 1
Highlighted
Moderator

Re: FREEDOM aivan turha

Hei @asdasdasd,

 

Ikävä kuulla, että Freedome ei toimi sinulla niinkuin sen pitäisi. Onko kyse nyt siitä, että Freedome yhteys menee päälle, mutta silloin mikään internetliikenne ei toimi laitteellasi? Minkälaisessa laitteessa sinulla on Freedome asennettuna ja minkälaista internetyhteyttä käytät?

 

Jos käytät Freedomea omassa kotiverkossasi, niin varmistathan, että reitittimesi tukee IPSEC läpivientiä ja että se on käytössä.

 

IOS laitteilla voit myös kokeilla Freedomen asetuksista vaihtaa IKEv2 asetusta, jos Freedome yhteys ei ollenkaan mene päälle.

 

Jos sinulla on ongelmia PC laitteella Freedomen kanssa niin kannattaa olla yhteydessä chat tukeemme niin siellä voimme etäyhteydellä paremmin tutkia ongelmaa.

 

Chat tuki on auki arkisin 8-18 ja sinne pääset tästä linkistä: https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/contact-support

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.