En pysty kytkemään freedomea päälle tabletissani

Aspirant

Viite: En pysty kytkemään freedomea päälle tabletissani

Miksi F-Secure mainostaa VPN toimintaansa TOTAL ohjelmassa, kun se ei tue ARM pohjaista Tablettia, joka minullakin on. Kysyin Samsungilta Galaxy S2 SM-T 719-mallia ja se on ARM-pohjainen, jossa se ei toimi. Nämä F-Scuren sovellukset sekoittaa ohjelman valintaa, kun minullakin on nykyään SAFE, joka toimii Android tabletissa ja Windows 7 kannettavassa??

Moderator

Viite: En pysty kytkemään freedomea päälle tabletissani

Hei @Moriz475,

 

F-Secure TOTAL-tuotesivulla, sivun alalaidassa kohdassa Tekniset tiedot, lukee että ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta.

https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/total

Ystävällisin terveisin,

FS_Linda

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.
Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.
Highlighted
Supporter

Viite: En pysty kytkemään freedomea päälle tabletissani

Tuota, kaikki laitteet joissa on Qualcommin Snapdragon cortex a53 , a57 , a73 jne, tai Samsungin Kirin SoC ovat ARM pohjaisia. Käytännössä vain jotkut Micro$oftin laitteet joissa on Intelin piiri ovat kaiketi yhteesopivia. Ja tuosta IP osoitteen vuotamisesta, jos selaimessa on päällä (niin kuin yleensä oletuksena on) WebRTC niin se ainakin vuotaa 100% varmuudella osoitteen, eikä VPN voi sille mitään. Ainakin Firefoxiin ja Chromeen saa kyseisen toiminnon estävän lisäosan.

Aspirant

Viite: En pysty kytkemään freedomea päälle tabletissani

Ei ratkaissut mitään minun ongelmastani, koska en ole vielä mitään Total pakettia kysynyt. Minulla on nyt vielä voimassa oleva SAFE, jonka jälkeen olen ajatellut ostaa Totat-paketin, jossa on VPN. Microsoft 7 ja Microsoft 10 kannettavien käyttöjärjestelmiin ja Samsung Android tablettiin, joka on ARM pohjainen?

Näihin 3 laitteeseen, jos ostan F-Secure TOTAL paketin, jossa on VPN-ominaisuus, niin kysymys kuuluu, toimiiko VPN näissäkaikissa laiteissa moitteettomasti? Tähän sen ole saanut tyhjentävää vastausta?

Supporter

Viite: En pysty kytkemään freedomea päälle tabletissani

VPN ja Freedome toimii Androdissa ja Windowsissa, ja siis myös Samsung tabletissasi. Jos siis haluat Freedomen tablettiisi, osta sen Android versio.  Total pakettia et Samsungiin saa , koska se on tehty vain Windows laitteisiin.

 

Tuo vähän hankala tilanne lisenssien kannalta jos haluat Totalia käyttää. Joudut ostamaan sen vähitään kolmelle laitteelle, josta jää yksi lisenssi käytämättä jos käytössäsi on kaksi  Windows tietokonetta. (Tosin yhden lisensin voi käyttää myöhemminkin.)  Freedome lisenssejä saa yhdelle laittelle noin 18:ta eurolla, joten Samsungiin voit hommata sellaisen.  Google Playsta saat ostettua Freedomen lisäksi Mobile securityn, jos siltä tuntuu.

 

Tässä Verkkokaupan hinta.

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/52777/ffqkv/F-Secure-Freedome-VPN-mobiililaitteet-1-laite-12...