Tilauksen muuttaminen

Scholar

Tilauksen muuttaminen

Miten muutetaan tilausta ennen eräpäivää?

1 REPLY 1
Moderator

Re: Tilauksen muuttaminen

Hei @Ragny,

 

Jos tilausta on jäljellä yli 30 päivää niin voit ostaa lisää käyttöoikeuksia kirjautumalla My F-Secure tilillesi ja painamalla osta lisää nappia sivun oikeasta yläkulmasta pääset lisäämään käyttöoikeuksien määrää.

 

Jos tilausta on jäljellä alle 30 päivää niin tili on uusimismuodossa, jolloin pystyt uusimaan tilauksen sillä käyttöoikeusmäärällä mitä siinä on jo. Voit uusia tilauksen samalla käyttöoikeusmäärällä ja sen jälkeen osaa lisää käyttöoikeuksia. Kun käyttöoikeuksia ostaa lisää niin maksat vain vanhan ja uuden tilauksen hinnan erotuksen.

 

Jos haluat vähentää käyttöoikeuksien määrää niin silloin aikaisempi tilaus täytyy ensiksi peruuttaa. Tilauksen peruutuksen voi tehdä My F-Secure tilin Tilin asetukset sivulta. Kun tilauksen peruuttaa niin tilaus jatkuu alkuperäiseen päättymispäivään saakka. Kun tilaus on päättynyt niin tilaukset ja maksut sivulta voi tehdä kokonaan uuden tilauksen halutulla käyttöoikeusmäärällä.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.