Family rules do not prevent phone use on Samsung A3 Android 8

Highlighted
Scholar

Family rules do not prevent phone use on Samsung A3 Android 8

Family rules (bedtime etc.) do not seem to prevent phone use. My kid's phone shows only a notification (f-secure logo and piece of text in the android status bar/notification drawer) about Family rules and bedtime, but they do not prevent phone or application use.

 

The phone is a Samsung A3 (2017) with Android 8.0.0

 

I have tried reinstalling SAFE, restarting phone, and even re-installing/recovering everything due to unrelated phone maintenance.

 

 

Is there some setting outside the SAFE-app that prevents correct operation?

3 REPLIES 3
Moderator

Viite: Family rules do not prevent phone use on Samsung A3 Android 8

Hei @AnssiK!

Kuulostaa oudolta, että nuo perhesäännöt eivät toimi ollenkaan kun kyseessä on Samsungin puhelin. Huawein laitteissa monesti ongelman syynä on laitteen virransäästöasetukset, jotka kytkevät sovelluksen pois päältä, mutta Samsungissa ei vastaavaa ongelmaa ole havaittu.

 

Olethan tarkistanut omalta My F-Secure-tililtäsi, että perhesääntöjen eri osa-alueet ovat varmasti päällä (nukkumaanmenoaika, sovellusten hallinta, sisällönrajoitus)?

 

Entä olisiko mahdollista, että lapsesi olisi keksinyt jonkin konstin saada sovelluksen pois päältä? Esimerkiksi, YouTube-video on mahdollista bufferoida valmiiksi, ja sitten katsoa aikarajoitusten jälkeen. Tämä on tiedossa myös kehitystiimillämme, ja he tutkivat miten tuo saataisiin estettyä.

 

Kuulostaa siltä, että olet kyllä tehnyt jo paljon asian ratkaisemiseksi, joten kehottaisin että mikäli asetukset My F-Secure-tilillä ovat kunnossa, olisit yhteydessä asiakastukeemme. Voimme sitä kautta pyytää sinulta tarkemmat tiedot ja tehdä tarvittaessa tiketin kehitystiimillemme.

 

Yhteystiedot asiakastukeen (puhelin, chat) löydät täältä: 

 

https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/support

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

H4nsu

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.
Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.
Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.
Scholar

Viite: Family rules do not prevent phone use on Samsung A3 Android 8

Hei,

 

sovellus on kyllä päällä, ja se antaa ilmoituksia, kun perhesääntöjen asetukset niin määrittelevät. Ongelma on se, että ne näkyvät pelkästään ilmoituksina, eivätkä estä puhelimen tai sovellusten käyttöä. Aikaisemmin aikarajan tultua täyteen, fsecure tuli koko ruudun peittävänä esille, eikä mahdollistanut muita toimenpiteitä ilman vanhemman myöntämää jatkoaikaa. Nyt vain näkyy logo statusrivillä, jonka voi vetää alas lisätietoja lukeakseen, mutta se ei käytännössä mitenkään estä pelien tai muiden sovellusten käyttöä. 

Scholar

Viite: Family rules do not prevent phone use on Samsung A3 Android 8

IMG-20181224-WA0001.jpg

 

IMG-20181225-WA0003.jpg

 IMG-20181225-WA0004.jpg

 

 

IMG-20181225-WA0002.jpg

 

Liitteenä pari ruutukaappausta. Kun aika on loppunut, näkyy vain ilmoitus. Yhden kerran perhesääntöjen rajaamaan sovelluksen käynnistäminen kaatoi fsecure safen. Uudelleenkäynnistyksellä tulee ilmoitus f-securen pysähtelystä. Myöhemmillä kerroilla pystyi käynnistämään rajatun sovelluksen ilman mitään ilmoitustakaan.