Miksi F-Secure ei havaitse, että käyttöjärjestelmäni on Windows 11?

Valinnat
Daneli
Daneli Viestejä: 1 New Member

Loin uuden F-Secure-käyttäjätilin läppärillä, jossa on Windows 10 (loin ainoastaan käyttäjätilin, en tilannut tai asentanut mitään). Asensin tämän jälkeen, tätä tiliä käyttäen F-Secure Totalin läppäriin, jossa käyttöjärjestelmä on Windows 11. Huomasin jälkeenpäin, että olin saanut asennuksen yhteydessä F-Secure-tiliin liitettyyn sähköpostiini automaattiviestin F-Securelta, jossa kerrottiin uudesta kirjautumisesta F-Secure-tililleni. Nämä viestit liittyvät siis tilin turvallisuuden valvontaan (olitko se sinä, joka kirjautui) ja ovat ihan Ok. Viestissä mainitaan kirjautumisen ajankohta, käyttöjärjestelmä ja selain, jotta tilin käyttäjä voi arvioida, oliko kyse omasta kirjautumisesta. Tässä tapauksessa oli aivan varmasti kyse minun oman kirjautumisesta tuolla Win 11 -läppärillä, mutta tästä huolimatta käyttöjärjestelmäksi viestissä tarjottiin Windows 10.

Tuli mieleeni, että eikö F-Secure tunnista käyttöjärjestelmääni (mikä olisi ehkä pulmallista) vai eivätkö nuo automaattiviestit vaan jotenkin pysy ihan ajan tasalla ?

Kiitos!

Tagit:

Vastausvaihtoehdot

  • FS_Manu
    FS_Manu Viestejä: 35 Moderator
    Valinnat

    Hei @Daneli !

    Järjestelmä ei toistaiseksi erota Windows 10 ja 11 versioita kirjautumisilmoituksissa. Tähän on tosin jossakin vaiheessa tulossa korjaus, mutta tarkkaa arviota sen ajankohdasta en valitettavasti osaa antaa.

Hinnoittelu ja tuotetiedot