peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Yhteiset tukiaiheet

Lajitteluperuste:
Sinun on rekisteröidyttävä My F-Secure -palveluun, koska ilman voimassa olevaa tiliä et voi aloittaa laitteiden suojausta F-Secure SAFE- tai F-Secure...
Näytä koko artikkeli
Tämä peruuttaa automaattisen uusinnan. Tilauksesi pysyy voimassa ja aktiivisena, kunnes nykyinen tilaus päättyy.
Näytä koko artikkeli
My F-Secure on suojauksen kotipaikka. Tässä hallintaportaalissa ovat kaikki F-Secure SAFE- tai F-Secure TOTAL -tilauksella suojatut laitteet, ja...
Näytä koko artikkeli
Tilauksesi poistetaan, kun nykyisen tilausjaksosi päättyy. Jos sinulla on automaattisesti uusiutuva tilaus, sitä ei enää uusita nykyisen tilausjaksosi...
Näytä koko artikkeli
Jos uskot, että et enää tarvitse My F-Secure -tiliä, voit pyytää tilin poistamista pysyvästi ottamalla yhteyttä asiakastukeemme chatin kautta tai...
Näytä koko artikkeli
Tilaukset ja maksut -sivulla voit hallinnoida suojattavien laitteiden määrää, tarkistaa kuitteja ja muuttaa maksuasetuksia.
Näytä koko artikkeli
Napsauta My F-Secure -kirjautumissivulla olevaa Rekisteröidy nyt -linkkiä.
Näytä koko artikkeli
My F-Secure -sivulla voit tarkastella tilauksesi tietoja (tilausjakso, jäljellä olevat päivät ja vapaiden käyttöoikeuksien määrä) ylhäällä olevassa...
Näytä koko artikkeli
Jos valitset tilausta ensimmäisen kerran ostaessasi automaattisen uusimisvaihtoehdon, tilauksesi ja käyttöoikeutesi uusitaan automaattisesti niiden...
Näytä koko artikkeli
Avautuvalla sivulla voit muokata tilisi salasanaa, kaksivaiheista varmistusta sekä tilinhaltijan nimeä.
Näytä koko artikkeli
Napsauta My F-Secure -kirjautumissivulla olevaa Forgot your password? (Unohditko salasanasi?) -linkkiä.
Näytä koko artikkeli
Huomautus: Jos poistat alikäyttäjän, tätä alikäyttäjää ei enää suojata.
Näytä koko artikkeli
Kun olet määrittänyt kaksivaiheisen tunnistautumisen My F-Securessa, lataa palautuskoodit näitä ohjeita noudattamalla.
Näytä koko artikkeli
Huomautus: Kun poistat käyttöoikeuden laitteesta, F-Secure-ohjelmaa ei poisteta kyseisestä laitteesta. Jos haluat poistaa F-Secure-tuotteen...
Näytä koko artikkeli
F-Secure SAFE (tai F-Secure TOTAL) -käyttöoikeuteni ovat umpeutumassa, mutta kun kirjaudun My F-Secure -palveluun, en saa selville, miten...
Näytä koko artikkeli
Kaksivaiheinen tunnistautuminen on ominaisuus, joka lisää uuden suojaustason My F-Secure -tilillesi. Tämä uusi suojaustaso varmistaa, että kukaan muu...
Näytä koko artikkeli
Suosittelemme PC:n tai Macin käyttämistä tämän ominaisuuden määrittämiseen.
Näytä koko artikkeli
My F-Secure -portaalissa voit vaihtaa tilisi asetuksia, kuten salasanan, kaksivaiheisen varmistuksen, nimen, automaattisen uusinnan ja...
Näytä koko artikkeli
Kun olet poistanut My F-Secure -tilin kaksivaiheisen tunnistuksen käytöstä, sinulta ei enää pyydetä suojauskoodia, kun kirjaudut sisään.
Näytä koko artikkeli
Olet ottanut kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön My F-Securessa. Koska et voi käyttää mobiilipuhelintasi, et voi luoda todennuskoodia...
Näytä koko artikkeli
Voit jakaa tilauksesi kaverille tai perheenjäsenelle (alikäyttäjälle) kutsumalla hänet My F-Secure -ryhmääsi. Näin hän voi suojata laitettaan...
Näytä koko artikkeli
Jos haluat päivittää tai vaihtaa My F-Secure -tilisi käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen, ota yhteyttä asiakastukeen.
Näytä koko artikkeli