Suosituksia F-Secure-tuotteiden pois jättämiseen

Tässä artikkelissa on tietoja F-Securen suosituksista liittyen poissulkemisiin kaikissa F-Securen päätepisteiden suojaustuotteissa, kuten Client Securityssa ja Server Securityssa.

Poissulkemiset ovat aina mahdollisia hyökkäyskeinoja. Hakkeri voi ehkä selvittää, miten poissulkuluetteloa luetaan, ja käyttää näitä tietoja järjestelmään hyökkäämiseen. Tästä syystä suosittelemme poissulkemisten käyttämistä vain seuraavissa tilanteissa:

  1. Sovelluksiin liittyvät suorituskykyongelmat, jotka johtuvat virustentorjuntasovelluksesta. Näissä tapauksissa suosittelemme, että otat yhteyttä F-Securen asiakaspalveluun, jotta voimme tutkia asiaa ja mahdollisesti julkaista korjauksen ongelman ratkaisemiseksi.
  2. Virheelliset uhkien tunnistukset: Kun havaitset virheellisen tunnistuksen, kyseinen tiedosto voidaan tilapäisesti sulkea pois, ennen kuin F-Secure korjaa virheellisen tunnistuksen. Jos havaitset virheellisen tunnistuksen, lähetä F-Securelle näyte Lähetä näyte -toiminnon avulla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos palvelimella tai työasemissa käytettävä sovellus toimii ongelmitta, poissulkemiset eivät ole tarpeen. Jos poissulkemisia on tarpeen käyttää, ota yhteyttä ohjelmiston toimittajaan ja käytä heidän jakamiaan suosituksia. Esimerkiksi Microsoft on julkaissut seuraavan suosituksen Windowsia käyttäville yritystietokoneille:Virustarkistussuositukset tällä hetkellä tuettuja Windows-versioita käyttäville yritystietokoneille

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiohistoria
Versionumero
5 / 5
Viimeisin päivitys:
‎11-10-2019 01:35 PM
Päivittäjä:
 
Tunnistelaput (1)