Vanlige temaer

Sorter etter:
Denne tabellen viser funksjonene som er tilgjengelig for F-Secures forbrukerprodukter.
Vis hele artikkelen
På My F-Secure-siden kan du vise detaljer om abonnementet (abonnementsperiode, gjenværende dager og antall ubrukte lisenser). Velg Abonnement på øvre...
Vis hele artikkelen
Da åpnes Abonnement-siden hvor du kan vise abonnementsrelatert informasjon, administrere antall enheter du kan beskytte, gå gjennom kvitteringer og...
Vis hele artikkelen
Slik viser og redigerer du kontoinformasjonen:
Vis hele artikkelen
Du kan dele abonnementet med en venn eller et familiemedlem (underbruker) ved å invitere dem til My F-Secure-gruppen din. Det betyr at de kan beskytte...
Vis hele artikkelen
Vi anbefaler at du bruker enten en PC eller Mac til å konfigurere denne funksjonen.
Vis hele artikkelen
Når du har slått av totrinnsgodkjenning for My F-Secure-kontoen, blir du ikke lenger bedt om å oppgi en sikkerhetskode når du logger deg på.
Vis hele artikkelen
Viktig: Abonnementet ditt vil utløpe i dag, og enhetene dine vil ikke lenger være beskyttet. Hvis du har et abonnement som fornyes automatisk, vil det...
Vis hele artikkelen
Da avbrytes funksjonen for automatisk fornyelse. Abonnementet ditt vil fortsatt være gyldig og aktivt inntil det gjeldende abonnementet utløper.
Vis hele artikkelen
Når du har konfigurert totrinnsgodkjenning for My F-Secure, følger du denne veiledningen for å laste ned gjenopprettingskodene.
Vis hele artikkelen
My F-Secure er senteret for beskyttelse. Det er administrasjonsportalen for alle enheter som er beskyttet av F-Secure SAFE- eller F-Secure...
Vis hele artikkelen
Gjør følgende for å oppdatere eller endre e-postadressen for å logge på My F-Secure-kontoen: Logg på My F-Secure. Når du er logget på, velger du...
Vis hele artikkelen
Du må registrere deg på My F-Secure fordi du uten en gyldig konto ikke vil kunne begynne å beskytte enhetene dine med F-Secure SAFE eller F-Secure...
Vis hele artikkelen
Hvis du mener at du ikke lenger trenger My F-Secure-kontoen, kan du be om å få kontoen slettet permanent ved å kontakte kundestøtteteamet vårt enten...
Vis hele artikkelen
Klikk på Registrer nå-lenken på My F-Secure-påloggingssiden.
Vis hele artikkelen
Når du kjøper et abonnement første gang og velger automatisk fornyelse, vil abonnementet og lisensene bli fornyet automatisk når de utløper. Det samme...
Vis hele artikkelen
Klikk på lenken Glemt passordet? på My F-Secure-påloggingssiden.
Vis hele artikkelen
Merk: Hvis du fjerner en under-bruker, vil ikke denne under-brukeren være beskyttet lenger.
Vis hele artikkelen
Merk: Det å fjerne en lisens fra en enhet avinstallerer ikke F-Secure-produktet fra enheten. Hvis du vil avinstallere produktet, må du gjøre det...
Vis hele artikkelen
Totrinnsverifisering er en funksjon som tilfører My F-Secure-kontoen et ekstra lag med sikkerhet. Dette ekstra laget sørger for at ingen kan logge seg...
Vis hele artikkelen
Du kan endre kontoinnstillinger som kontopassord, totrinns verifisering, navn, automatisk fornyelse og abonnementsinnstillinger i My F-Secure-portalen...
Vis hele artikkelen
Hvis du har kjøpt er F-Secure-produkt fra F-Secures offisielle e-handelspartnere (bare Cleverbridge og Digital River), er du berettiget til en...
Vis hele artikkelen
Vi anbefaler at du har bare ett sikkerhetsprodukt på datamaskinen. F-Secures sikkerhetsprodukt må åpne filer for å skanne dem. Hvis et annet sikkerhetsprodukt prøver å åpne de samme filene samtidig, må det vente til filene blir tilgjengelig. Dette vil ofte føre til problemer som at programmer ikke starter riktig eller at hele systemet krasjer. Sikkerhetsproduktet oppdager og fjerner automatisk sikkerhets- og brannmurprodukter fra de fleste leverandører av sikkerhetsprogramvare under installering. Nye versjoner av andre leverandørers sikkerhetsprodukter kommer imidlertid hele tiden på markedet, og på grunn av dette tar det tid for F-Secure å reagere og støtte avinstalleringen av alle av disse. Derfor anbefaler vi deg å fjerne annen sikkerhets- eller brannmurprogramvare manuelt før du installerer F-Secure-skkerhetsprodukter på enheten. Beslektet informasjon Hvordan fjerner jeg andre sikkerhetsprodukter manuelt på en PC? Hvordan fjerner jeg andre sikkerhetsprodukter manuelt på en Mac? Denne artikkelen på engelsk
Vis hele artikkelen
Merk: Fremgangsmåten kan variere noe i de ulike Windows-versjonene. Klikk på Start > Kontrollpanel. Klikk på Programmer og funksjoner (i Windows 10, 8, 7) eller Avinstaller et program (i Windows Vista). Finn sikkerhetsproduktet du vil fjerne. Høyreklikk på det og velg Avinstaller/endre. Det kan hende at brukerkontokontrollen vises. Oppgi administratorlegitimasjonen din og klikk på Ja. Når installeringsvinduet åpnes, følger du instruksjonene på skjermen for å avinstallere sikkerhetsproduktet. Start maskinen på nytt når du blir bedt om det, for å fullføre den fullstendige avinstalleringen av produktet. Beslektet informasjon Hvordan fjerner jeg manuelt sikkerhetsprodukter som forårsaker konflikter på en Mac? Denne artikkelen på engelsk
Vis hele artikkelen
Finn og følg avinstalleringsinstruksjonene fra programvareleverandøren. Mange leverandører har vanligvis et avinstalleringsprogram i installasjonsavbildningen (*.dmg) eller sammen med hovedprogrammet i Programmer-mappen. Du kan prøve følgende: Åpne Finder > Programmer. Finn mappen for sikkerhetsproduktet du vil fjerne. Åpne mappen og dobbeltklikk på avinstalleringsprogrammet i mappen (hvis det finnes). Bekreft at du vil avinstallere produktet. Skriv inn administratorlegitimasjonen i Godkjenn-vinduet og klikk på OK. Start maskinen på nytt når du blir bedt om det, for å fullføre avinstalleringen av produktet. Beslektet informasjon Hvordan fjerner jeg manuelt sikkerhetsprodukter som forårsaker konflikter på en PC? Denne artikkelen på engelsk
Vis hele artikkelen