Vanlige temaer

Sorter etter:
Klikk på Registrer nå-lenken på My F-Secure-påloggingssiden.
Vis hele artikkelen
På My F-Secure-siden kan du vise detaljer om abonnementet (abonnementsperiode, gjenværende dager og antall ubrukte lisenser). Velg Abonnement på øvre...
Vis hele artikkelen
Da åpnes Abonnement-siden hvor du kan vise abonnementsrelatert informasjon, administrere antall enheter du kan beskytte, gå gjennom kvitteringer og...
Vis hele artikkelen
Slik viser og redigerer du kontoinformasjonen:
Vis hele artikkelen
Du kan dele abonnementet med en venn eller et familiemedlem (underbruker) ved å invitere dem til My F-Secure-gruppen din. Det betyr at de kan beskytte...
Vis hele artikkelen
Merk: Hvis du fjerner en under-bruker, vil ikke denne under-brukeren være beskyttet lenger.
Vis hele artikkelen
Merk: Det å fjerne en lisens fra en enhet avinstallerer ikke F-Secure-produktet fra enheten. Hvis du vil avinstallere produktet, må du gjøre det...
Vis hele artikkelen
Klikk på lenken Glemt passordet? på My F-Secure-påloggingssiden.
Vis hele artikkelen
Vi anbefaler at du bruker enten en PC eller Mac til å konfigurere denne funksjonen.
Vis hele artikkelen
Når du har slått av totrinnsgodkjenning for My F-Secure-kontoen, blir du ikke lenger bedt om å oppgi en sikkerhetskode når du logger deg på.
Vis hele artikkelen
Viktig: Abonnementet ditt vil utløpe i dag, og enhetene dine vil ikke lenger være beskyttet. Hvis du har et abonnement som fornyes automatisk, vil det...
Vis hele artikkelen
Da avbrytes funksjonen for automatisk fornyelse. Abonnementet ditt vil fortsatt være gyldig og aktivt inntil det gjeldende abonnementet utløper.
Vis hele artikkelen
Når du har konfigurert totrinnsgodkjenning for My F-Secure, følger du denne veiledningen for å laste ned gjenopprettingskodene.
Vis hele artikkelen
Du har aktivert totrinnsverifisering for My F-Secure. Men fordi du ikke har tilgang til mobiltelefonen, kan du ikke opprette godkjenningskoden med...
Vis hele artikkelen
F-Secure SAFE-lisensene (eller F-Secure TOTAL-lisensene) mine er i ferd med å utløpe, men jeg ser ikke hvordan jeg kan fornye lisensene når jeg logger...
Vis hele artikkelen
Totrinnsverifisering er en funksjon som tilfører My F-Secure-kontoen et ekstra lag med sikkerhet. Dette ekstra laget sørger for at ingen kan logge seg...
Vis hele artikkelen
Du må registrere deg på My F-Secure fordi du uten en gyldig konto ikke vil kunne begynne å beskytte enhetene dine med F-Secure SAFE eller F-Secure...
Vis hele artikkelen
My F-Secure er senteret for beskyttelse. Det er administrasjonsportalen for alle enheter som er beskyttet av F-Secure SAFE- eller F-Secure...
Vis hele artikkelen
Når du kjøper et abonnement første gang og velger automatisk fornyelse, vil abonnementet og lisensene bli fornyet automatisk når de utløper. Det samme...
Vis hele artikkelen
Du kan endre kontoinnstillinger som kontopassord, totrinns verifisering, navn, automatisk fornyelse og abonnementsinnstillinger i My F-Secure-portalen...
Vis hele artikkelen
Hvis du mener at du ikke lenger trenger My F-Secure-kontoen, kan du be om å få kontoen slettet permanent ved å kontakte kundestøtteteamet vårt enten...
Vis hele artikkelen
Gjør følgende for å oppdatere eller endre e-postadressen for å logge på My F-Secure-kontoen: Logg på My F-Secure. Når du er logget på, velger du...
Vis hele artikkelen