Anbefalinger angående utelukkelse i F-Secure-produkter

Denne artikkelen beskriver F-Secures anbefalinger når det gjelder utelukkelse i alle F-Secure-produkter for endepunktbeskyttelse, inkludert Client Security og Server Security.

Utelukkelser er alltid potensielle angrepsvektorer. En hacker kan tenkes å finne ut hvordan en liste over utelukkelser kan leses, og bruke denne informasjonen til å kompromittere et system. Det er årsaken til at vi anbefaler bare å benytte utelukkelser i disse tilfellene:

  1. Ytelsesproblemer med programmer som forårsakes av antivirusprogrammet. I disse tilfellene anbefaler vi å kontakte kundestøtte hos F-Secure, slik at vi kan undersøke problemet og, om mulig, komme med en rettelse for å løse det.
  2. Falsk positiv deteksjon. Når du opplever en falsk positiv, kan den berørte filen bli utelukket midlertidig inntil F-Secure retter opp den falske positive deteksjonen. Hvis du opplever en falsk positiv, vær vennlig å sende F-Secure en prøve via Send inn et eksempel.

For å oppsummere: Hvis et gitt program som kjører på en server eller arbeidsstasjoner, fungerer uten problemer, er ikke utelukkelse nødvendig. Hvis du må utelukke et program, kan du sjekke med den aktuelle programvareleverandøren og bruke anbefalingene de deler. Microsoft har for eksempel denne anbefalingen når det gjelder firmadatamaskiner som kjører Windows:Anbefalinger for virusskanning for Enterprise-datamaskiner som kjører støttede versjoner av Windows

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versjonslogg
Revidering #
5 av 5
Sist oppdatert:
‎11-10-2019 01:35 PM
Oppdatert av:
 
Etiketter (1)