Tilauksenhallintanne on käsittämättömän huono

Tim32
Tim32 Viestejä: 1 New Member

Use case:

* Nykytilaus TOTAL 12kk 5 laitetta (päivitetty SAFE -tilauksesta TOTALiin)

* Haluttu jatkotilaus: TOTAL 24kk 3 laitetta.

* Tilauksen uusiminen My F-Secure portalista tarjoaa uusittavaksi F-Secure TOTALia, mutta laitteiden määrää ei voi mitenkään vähentää. Haluttua tilausta ei voi vain ostaa, ainoastaan jatkaminen on tarjolla.

* Verkkokaupasta ei voi vain ostaa TOTALia, koska samalle sähköpostiosoitteelle on jo tili. (Tietysti haluan pitää olemassaolevan tilin). Sisäänkirjautuminen vie My F-Secure Portaliin (kts. yllä)

* Välihuomiona: Portaalisivu vaatii uudelleenkirjautumista (MFA:n kanssa) joka kerta kun liikkuu kaupan ja portaalin välillä, oli siirtymisestä sitten kaksi minuuttia tai 30 sekuntia.

* TOTAL Tilauksen vanhentuminen ei muuta tarjottuja vaihtoehtoja My F-Secure Portalissa.

* Kun käyttäjä ymmärtää peruuttaa vanhentuneen tilauksen, Portaalista tulee tarjolle ostaa SAFE, muttei TOTALia. Laitteiden määrää voi muuttaa. Kaupan sivu EI tarjoa TOTAL-päivitystä oston yhteydessä, toisin kuin kirjautumattomana käyttäjänä.

* SAFE-oston jälkeen Portaalissa näkyy mitä sattuu tiloja Freedomen tilauksesta. Tilauksen päivitys TOTALiin pitää löytää valikoista. Päivityksen hinta on kalliimpi kuin sen osto heti kerralla (ei ollut mahdollista)

* Halutun tuotteen ostamisen kesto: 40+ minuuttia

 

Miten meni noin omasta mielestä?

 

Onko sivuston kenties tarkoitus ohjata jatkamaan tarpeettoman suurta tilausta tai nähdäänkö tilausmäärän pienentäminen niin marginaalisena käyttötapauksena että siihen ei kannata panostaa?

 

Viestejä yhteensä

  • JOnes
    JOnes Viestejä: 411 Rock Star

    Komppaan vahvasti:"Tilaamisen sietämätön keveys" ei välttämättä toteudu parhaan  asiakaskokemuksen muodossa.Esim tilatun laitemäärän jatkotilauksen(Total/Safe/Freedome/Key)  pienentäminen edellyttää jonotusta tukikanaviin. 

Tämä keskustelu on suljettu.