Asiakaspalvelusta vääriä ohjeita.

peko1
peko1 Viestejä: 6 Explorer

Hei, 2 viikkoa sitten sain asiakaspalvelusta vääriä ohjeita apuuni muutaman kerran , asia saatiin toisen henkilön kanssa kuntoon mutta aikaa tuhlaantui liikaa ja näiden ohjeiden takia myös tuli toisena päivän ongelmia mitkä saatiin myöhemmin kuntoon. Ajattelin koska ei ole hyvää sanottavaa niin turhaan asiasta enempää keskustella. Tämän jälkeen minulle tuli joka päivä kyselyä asia kesken ja halutaan palautetta mitenkä asiakaspalvelu pelaa. Asia oltiin saatu kuntoon toisen henkilön avulla, ei ollut enää kesken ja en halunnut antaa palauetta koska ei ollut tosiaan hyvää sanottavaa asiasta ja siihen turhautunut jo liikaa aikaa.

 

No kuitenkin lähettelitte sitten minulle 5 sähköpostia 4 päivän aikana koko ajan inttäen halutaan palutetta. Turhauduin tähän mitä järkeä koko ajan lähetellä mielipidettä, kyllä yhdestä jo sen antaa jos haluaa. Päätin sitten antaa tähän liittyen selostuksen huonosta asiakaspalvelusta  koska olitte minua niin kovin häirinnyt ja halunnut tietää mielipiteeni. Koska päätin antaa palutteen kirjoitin molempiin paikkoihin mihin palutteen annoin haluan sitten vastakohtaisesti kuulla teidän mielipiteen mitenkä asia teidän mielestä meni ja miten asiaa voidaan jatkossa korjata.

 

Kuinka ollakaan olen viikon odottanut ja mitään vastausta ei tule teiltä, Kyllä asiakkaalle laitettaan joka päivä viestiä kun halutaan mielipide mutta kun antaa negatiivista palautetta ja haluaa kommentin takaisin niin eipä mitään kuulu. Tähänkö suuntaan asiakaspalvelu nykyään alkaa mennä. Koska ei ole suoraa sähköpostia teille laitan tänne ja odotan edelleen aikaisempiin viesteihin kommenttia kiitos.

Viestejä yhteensä

  • Tapsucca
    Tapsucca Viestejä: 499 Former F-Secure Employee

    Hei @peko1 ja kiitos viestistäsi.

     

    Kiitos myös paljon antamastanne palautteesta ja tosiaan tuo chat-palvelumme toimii sillä tavoin että jokainen uusi chat-kontakti luo uuden tiketin, josta lähtee sitten ajallaan palautekysely asiakkaalle.

     

    Palaute on tätä asiaa koskien nyt välitetty chat-palvelustamme vastaavalle henkilölle.

     

    Ongelma itsessään on nyt kuitenkin ilmeisesti ratkennut?

  • peko1
    peko1 Viestejä: 6 Explorer

    Ongelma on ratkennut ja tosiaan tarkoitus ei ollut antaa palautetta, en halunnut olla negatiivinen . Mutta tuo systeemi tosiaan lähetteli koko ajan viestejä niin ajattelin tuoda asian esiin kun neuvot oli alunperin väärät ja siellä ei oltu ajantasalla tekniikasta( ihme koska teknologia yritys) niin tuohon asiakaspalveluun voisi hiukan saada parannusta ainakin neuvojen osalta. Hyvä jos asia saadaan maaliin asti ja pois päiväjärjestyksestä ja jotain opitaan.

  • peko1
    peko1 Viestejä: 6 Explorer

    Pakko näköjään pitää ketjua vielä yllä, vaikka laitoit asian eteenpäin niin sieltä ei olla vieläkään vastatttu takaisin vaikka halusin pautteen siitä mitenkä teidän mielestä asiakaspalvelu toimi kyseisessä tilanteessa.  (Halsuin palutteen siitä asiakspalvelu tilanteesta enkä pelkästään noista sähköpostiviesteistä tämä tuli kyllä selville palautteestani mitkä laiotin eteenpäin ja kyllä tuosta ylempääkin saa tiedoon, että haluan sitten käsitellä tuon asiakaspalvelu tilanteen ). Vastauksen sain kiitos tuohon sähköpsotien lähetämiseen.

     

    Eikö haluta antaa vastausta kun on negatiivista palautetta. On jo kulunut 4 arkipäivää (melkein viisi) siinä ajassa on ehditty lukea mitä chtat keskustelussa on käytyty läpi  ja mikä meni siinä vikaan. Kun laitoin kahteen paikkaa palutteen ja annoin molempiin sähköpostiosoitteeni pyysin siinä varta vasten palautetta miten on neuvoja annettu.

     

    Täällä sain asiallisen nopeasti pautteen ja piti asia edetä ja odottelin palutetta mitä pyysin ja laitoinkin jo vastauksen missä toivoin asian saatavan maaliin asti, ei näköjään saatu asiaa loppuun. Koska siellä luetaan palutteet ja annetaan niihin vastaus mitä pyydetään. Toivotaan nopeampaa vastausaikaa, yhtä nopeaa kuin täällä keskustelupalstalla kiitos.

Tämä keskustelu on suljettu.