General info

Sortér efter:
Du har aktiveret totrinsgodkendelse for My F-Secure. Da du imidlertid ikke har adgang til din mobiltelefon, kan du ikke oprette godkendelseskoden med...
Vis hele artiklen
I denne tabel vises de funktioner, der er tilgængelige for F-Secures forbrugerprodukter.
Vis hele artiklen
På siden My F-Secure kan du se oplysningerne om dit abonnement (abonnementsperiode, resterende dage tilbage og antal ledige licenser). Vælg Abonnement...
Vis hele artiklen
Siden Abonnement åbnes, hvor du kan se oplysninger relateret til dit abonnement, administrere det antal enheder, du kan beskytte, gennemgå dine...
Vis hele artiklen
Sådan vises og redigeres dine kontooplysninger:
Vis hele artiklen
Du kan dele dit abonnement med en ven eller et familiemedlem (underbruger) ved at invitere dem ind i din My F-Secure-gruppe. Det gør det muligt for...
Vis hele artiklen
Vi anbefaler, at du bruger enten en pc eller Mac til at konfigurere denne funktion.
Vis hele artiklen
Når du har slået totrinsgodkendelse fra for din My F-Secure-konto, bliver du ikke længere bedt om at angive en sikkerhedskode, når du logger på.
Vis hele artiklen
Vigtigt: Dit abonnement udløber i dag, og dine enheder vil ikke længere være beskyttet. Hvis du har et abonnement med automatisk fornyelse, vil det...
Vis hele artiklen
Dette annullerer funktionen til automatisk fornyelse. Dit abonnement er fortsat gyldigt og aktivt, indtil dit nuværende abonnement udløber.
Vis hele artiklen
Når totrinsgodkendelse er konfigureret for My F-Secure, skal du følge disse instruktioner for at hente gendannelseskoderne.
Vis hele artiklen
My F-Secure er udgangspunktet for din beskyttelse. Det er administrationsportalen for alle de enheder, der er beskyttet med dit abonnement på F-Secure...
Vis hele artiklen
Hvis du vil opdatere eller ændre din e-mailadresse til logon på My F-Secure-kontoen, skal du gøre følgende: Log på My F-Secure. Når du er logget på,...
Vis hele artiklen
Du skal registrere dig på My F-Secure, da du uden en gyldig konto ikke kan begynde at beskytte dine enheder med F-Secure SAFE eller F-Secure TOTAL. Du...
Vis hele artiklen
Hvis du mener, at du ikke længere har brug for din My F-Secure-konto, kan du anmode om at få slettet kontoen permanent ved at kontakte vores...
Vis hele artiklen
Klik på linket Registrer nu på logonsiden til My F-Secure.
Vis hele artiklen
Når du køber et abonnement første gang, og hvis du vælger automatisk fornyelse, fornys dit abonnement og dine licenser automatisk efter udløb. Beløbet...
Vis hele artiklen
Der kan være en række årsager til, at produktet fortsat er udløbet. Uoverensstemmelse mellem produkt/abonnementDu har muligvis valgt et andet...
Vis hele artiklen
Klik på linket Har du glemt din adgangskode? på logonsiden My F-Secure.
Vis hele artiklen
Bemærk: Hvis du fjerner en underbruger, er vedkommende ikke længere beskyttet.
Vis hele artiklen
Bemærk: Når du fjerner en licens fra en enhed, afinstalleres F-Secure-produktet ikke fra den pågældende enhed. Hvis du vil afinstallere produktet,...
Vis hele artiklen
Mine F-Secure SAFE-licenser (eller F-Secure TOTAL-licenser) udløber snart, men når jeg logger på My F-Secure, kan jeg ikke se, hvordan jeg kan forny...
Vis hele artiklen
Totrinsgodkendelse er en funktion, der føjer et ekstra lag af sikkerhed til din My F-Secure-konto. Det ekstra lag sikrer, at ingen kan logge på som...
Vis hele artiklen
Du kan ændre dine kontoindstillinger som for eksempel adgangskode til konto, 2-trins bekræftelse, navn, automatisk fornyelse og...
Vis hele artiklen
Hvis du har købt et F-Secure-produkt fra F-Secures officielle eCommerce-partnere (kun Cleverbridge og Digital River), er du berettiget til at få...
Vis hele artiklen
Vi anbefaler, at du kun har ét sikkerhedsprodukt på din computer. F-Secures sikkerhedsprodukt skal åbne filer for at scanne dem. Hvis et andet sikkerhedsprodukt prøver at åbne de samme filer på samme tid, skal det vente på, at filerne bliver ledige. Det medfører ofte problemer. Programmer starter muligvis ikke korrekt, eller hele systemet kan gå ned. Vores sikkerhedsprodukt registrerer og fjerner automatisk sikkerheds- og firewallprodukter fra de fleste leverandører af sikkerhedssoftware under installationen. Men der udgives hele tiden nye versioner af sikkerhedsprodukter, og derfor tager det tid for F-Secure at reagere og sørge for understøttelse af afinstallationen af dem alle. Det er årsagen til, at vi anbefaler at fjerne anden sikkerheds- eller firewallsoftware manuelt inden installation af F-Secures sikkerhedsprodukter på din enhed. Beslægtede oplysninger Hvordan fjerner jeg manuelt sikkerhedsprodukter, der er i konflikt, på en pc? Hvordan fjerner jeg manuelt sikkerhedsprodukter, der er i konflikt, på en Mac? Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Bemærk: Der kan være mindre variationer i fremgangsmåden alt efter Windows-version. Klik på Start > Kontrolpanel. Klik på Programmer og funktioner (til Windows 10, 8, 7) eller Fjern et program (til Windows Vista). Find det sikkerhedsprodukt, du vil fjerne. Højreklik på det, og vælg Fjern/rediger. Brugerkontokontrollen åbnes muligvis. Indtast dine administratoroplysninger, og klik på Ja. Når installationsvinduet vises, skal du følge anvisningerne på skærmen for at afinstallere sikkerhedsproduktet. Når du bliver bedt om det, skal du genstarte din computer for at gennemføre den fulde afinstallation af produktet. Beslægtede oplysninger Hvordan fjerner jeg manuelt sikkerhedsprodukter, der er i konflikt, på en Mac? Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Find og følg afinstallationsanvisningerne fra softwareleverandøren. Mange leverandører har typisk et afinstallationsprogram i deres installationsdiskbillede (*.dmg) eller sammen med hovedprogrammet i programmappen. Du kan prøve følgende: Åbn Finder > Programmer. Find den mappe til sikkerhedsproduktet, du vil fjerne. Åbn mappen, og dobbeltklik på afinstallationsprogrammet i mappen (hvis et sådan findes). Bekræft, at du vil fjerne produktet. Skriv dine administratoroplysninger i vinduet Godkend, og klik på OK. Når du bliver bedt om det, skal du genstarte din computer for at gennemføre afinstallationen af produktet. Beslægtede oplysninger Hvordan fjerner jeg manuelt sikkerhedsprodukter, der er i konflikt, på en pc? Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen