annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

General info

Sortér efter:
Du skal registrere dig på My F-Secure, da du uden en gyldig konto ikke kan begynde at beskytte dine enheder med F-Secure SAFE eller F-Secure TOTAL. Du...
Vis hele artiklen
Det annullerer funktionen til automatisk fornyelse. Abonnementet er gyldigt og aktivt, indtil det udløber.
Vis hele artiklen
My F-Secure er hjemmet til din beskyttelse. Det er administrationsportalen til alle de enheder, der er beskyttet under dit abonnement på F-Secure SAFE...
Vis hele artiklen
Dit abonnement slettes, når det nuværende abonnement er udløbet. Hvis du har et abonnement med automatisk fornyelse, vil det ikke blive fornyet igen...
Vis hele artiklen
Hvis du mener, at du ikke længere har brug for din My F-Secure-konto, kan du anmode om at få slettet kontoen permanent ved at kontakte vores...
Vis hele artiklen
Under Ordrer og betalinger kan du administrere det antal enheder, du kan beskytte, gennemse dine kvitteringer og ændre betalingsmåder.
Vis hele artiklen
Klik på linket Registrer nu på logonsiden til My F-Secure.
Vis hele artiklen
På siden My F-Secure kan du få vist oplysningerne om dit abonnement (abonnementsperiode, resterende dage og antal ledige licenser) på den øverste...
Vis hele artiklen
Når du køber et abonnement første gang, og hvis du vælger automatisk fornyelse, fornys dit abonnement og dine licenser automatisk efter udløb. Beløbet...
Vis hele artiklen
Der åbnes en side, hvor du kan redigere adgangskoden til din konto, 2-trins bekræftelsen og navnet på kontoindehaveren.
Vis hele artiklen
Klik på linket Har du glemt din adgangskode? på logonsiden My F-Secure.
Vis hele artiklen
Bemærk: Hvis du fjerner en underbruger, er vedkommende ikke længere beskyttet.
Vis hele artiklen
Når totrinsgodkendelse er konfigureret for My F-Secure, skal du følge disse instruktioner for at hente gendannelseskoderne.
Vis hele artiklen
Bemærk: Når du fjerner en licens fra en enhed, afinstalleres F-Secure-produktet ikke fra den pågældende enhed. Hvis du vil afinstallere produktet,...
Vis hele artiklen
Mine F-Secure SAFE-licenser (eller F-Secure TOTAL-licenser) udløber snart, men når jeg logger på My F-Secure, kan jeg ikke se, hvordan jeg kan forny...
Vis hele artiklen
Totrinsgodkendelse er en funktion, der føjer et ekstra lag af sikkerhed til din My F-Secure-konto. Det ekstra lag sikrer, at ingen kan logge på som...
Vis hele artiklen
Vi anbefaler, at du bruger enten en pc eller Mac til at konfigurere denne funktion.
Vis hele artiklen
Du kan ændre dine kontoindstillinger som for eksempel adgangskode til konto, 2-trins bekræftelse, navn, automatisk fornyelse og...
Vis hele artiklen
Når du har slået totrinsgodkendelse fra for din My F-Secure-konto, bliver du ikke længere bedt om at angive en sikkerhedskode, når du logger på.
Vis hele artiklen
Du har aktiveret totrinsgodkendelse for My F-Secure. Da du imidlertid ikke har adgang til din mobiltelefon, kan du ikke oprette godkendelseskoden med...
Vis hele artiklen
Du kan dele dit abonnement med en ven eller et familiemedlem (underbruger) ved at invitere dem ind i din My F-Secure-gruppe. Det giver dem mulighed...
Vis hele artiklen
Hvis du vil opdatere eller ændre din e-mailadresse til logon på My F-Secure-kontoen, skal du kontakte kundesupport.
Vis hele artiklen