annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Hvordan deler jeg mit abonnement med et familiemedlem eller en ven?

Du kan dele dit abonnement med en ven eller et familiemedlem (underbruger) ved at invitere dem ind i din My F-Secure-gruppe. Det giver dem mulighed for at beskytte deres enheder med dine tilgængelige licenser. Du kan føje op til 8 underbrugere til dit abonnement.

  1. Log på My F-Secure med dit brugernavn og din adgangskode til kontoen.
  2. Når du er logget på, skal du vælge Tilføj enhed. Vinduet Hvis enhed vil du beskytte? åbnes.
  3. Vælg En andens enhed, og vælg derefter Fortsæt. Vinduet Inviter en person åbnes.
  4. Udfyld navnet på og e-mailadressen til den person, du vil invitere til din My F-Secure-gruppe, og vælg Send invitation. Den person, du tilføjer, modtager en invitation via e-mail, så vedkommende kan beskytte sine enheder med dine licenser.

Medlemmerne af din My F-Secure-gruppe kan ikke se andre medlemmers enheder. Kun du kan se alle enheder i My F-Secure.

Bemærk: Når du inviterer et familiemedlem eller en ven ind i din My F-Secure-gruppe, har de adgang til dine licenser, men de kan kun administrere licenserne under deres konto. Som organisator (hovedbruger) kan du frigive licenser, hvis du ønsker at frigøre dem.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
10 af 10
Sidste opdatering:
‎13-12-2018 11:07 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (2)