Hvordan afslutter jeg mit abonnement på F-Secure SAFE eller TOTAL?

Sådan afsluttes abonnementet:

  1. Log på My F-Secure.
  2. Vælg <dit navn> > Kontoindstillinger på den øverste linje på siden My F-Secure. Siden Kontoindstillinger åbnes.
  3. Under Andre indstillinger kan du afslutte dit abonnement ved at vælge klik her og derefter Ja.

Vigtigt: Dit abonnement udløber i dag, og dine enheder vil ikke længere være beskyttet. Hvis du har et abonnement med automatisk fornyelse, vil det ikke blive fornyet igen.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
7 af 7
Sidste opdatering:
‎11-10-2019 01:43 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (2)