Hvad er totrinsgodkendelse for My F-Secure?

Totrinsgodkendelse er en funktion, der føjer et ekstra lag af sikkerhed til din My F-Secure-konto. Det ekstra lag sikrer, at ingen kan logge på som dig, selvom vedkommende har din adgangskode.

Når du eller en anden prøver at logge på din konto, beder totrinsgodkendelse om de to ting, som kun ved og har: din adgangskode og en entydig sikkerhedskode. Den sikkerhedskode, som du skal bruge, genereres ved hjælp af godkendelsessoftware, for eksempel Google Autentificering eller Duo Mobile, som du kan installere på din mobile enhed.

Når totrinsgodkendelse er aktiveret, er det nødvendigt med en sikkerhedskode, hver gang du logger på. Den mobile app leverer denne sikkerhedskode. I funktionen til totrinsgodkendelse på din My F-Secure-konto er der endvidere et sæt gendannelseskoder, som du kan gemme separat. Disse koder sikrer, at du kan få adgang til din konto uden godkendelsesappen; for eksempel hvis du skulle være uheldig at miste den mobile enhed, der genererede sikkerhedskoden.

Bemærk: Vær opmærksom på at opbevare disse koder sikkert, og sørg for, at kun du kan få adgang til dem. Du kan kun bruge hver enkelt kode én gang og i den rækkefølge, de er angivet i.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
4 af 4
Sidste opdatering:
‎11-10-2019 01:36 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (2)