annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Hvad er My F-Secure?

My F-Secure er hjemmet til din beskyttelse. Det er administrationsportalen til alle de enheder, der er beskyttet under dit abonnement på F-Secure SAFE eller F-Secure TOTAL, og stedet, hvor du kan begynde at beskytte dine forskellige enheder.

Via My F-Secure kan du:
  • Beskytte dine egne enheder,
  • Beskytte dine børns enheder,
  • Invitere familiemedlemmer eller venner til at deltage i din gruppe og
  • Tjekke konto- og betalingsoplysninger.

Med en My F-Secure-konto kan du tilpasse sikkerheden, så den passer til dine behov. Når du for eksempel føjer børn til din gruppe, kan du opsætte Familieregler på deres enheder, så de kan udforske internettet inden for sikre grænser. En god måde at dele dit abonnement på er ved at invitere et familiemedlem eller en ven. Når du inviterer nogen til din gruppe, oprettes der en My F-Secure-konto på deres vegne, og for at aktivere kontoen skal de blot logge på.

Der er følgende faner i My F-Secure:
  • SAFE
  • FREEDOME VPN (hvis du har et abonnement på F-Secure TOTAL)
  • KEY (hvis du har et abonnement på F-Secure TOTAL)
  • Kontoindstillinger
  • Ordrer og betalinger
Ud over at administrere dine F-Secure-produktinstallationer er alle oplysninger knyttet til abonnementet tilgængelige på portalen. På hovedsiden kan du se, hvornår dit abonnement udløber, og hvor mange ledige licenser du har. Hvis dit abonnement er ved at udløbe, eller du er løbet tør for licenser, kan du forlænge abonnement og/eller købe flere licenser via portalen.

På siden Kontoindstillinger kan du ændre din F-Secure-konto og beskedindstillinger.

På siden Ordrer og betalinger kan du administrere det antal enheder, du kan beskytte, gennemse dine kvitteringer og ændre betalingsmåder.

Du kan også administrere din My F-Secure-konto med mobile enheder, eftersom portalen skaleres glimrende til telefonskærmenes størrelser.

Før du kan begynde at beskytte dine enheder med F-Secure SAFE eller F-Secure TOTAL, skal du først registrere dig på My F-Secure og oprette en konto.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
9 af 9
Sidste opdatering:
‎13-12-2018 11:10 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (2)