ostin freedomin ja nyt jouduin asentamaan tosien windowsin koneelle

masawee
masawee Viestejä: 6 Observer

mutta ei toimi edes kokeiluversiona, haluaisin aktivoida fredomin jälleen uudestaan mutta tulee vain pikkukuva alapalkkiin muttei käynnisty ohjelma muuten kuin musta ruutu ja välillä ei edes ruutua näytölle,

yritän useita kertoja asentaa ohjelman uudestaan mutta aina sama vika ei aukea ikkuna näytölle enää niin kuin aikaisemmin. maksettu lisenssi olisi mutta en pääse näytöllä valikoimaan aktivoi ja pävitä tms ainoastaan musta ruutu joka hiirellä hakiessa aktivoituu joihinkin mustiin kohtiin eli ohje sivu aukesi vahinkossa kun hiirellä painelin mustaa ruutua.

miten saan näytön taas toimimaan freedomilla ?' miten navikoin nyt valikossa ?

kai,kki muut ohjelmat toimivat moitteetta uudessa win 7 eng käyttiksessäni kun asensin viimeyönä kaiken uudestaan, edellinen ei toiminutkaan ja olin siihen freedomin asentanut toista kertaa , mutta oli formatoitava c:

Viestejä yhteensä

  • Näsäviisas
    Näsäviisas Viestejä: 784 Superuser
    FREEDOMIN ASENNUSOHJE

    Tiedoksesi oheisesta linkistä löytyy
    Freedomin asennusohje.

    https://community.f-secure.com/t5/F-Secure/Miten-Freedome-asennetaan/ta-p/88024

    Lykkyä tykö!

    NÄSÄVIISAS
  • masawee
    masawee Viestejä: 6 Observer

    ladannut tuon freedomin useita kertoja ja asentuu mutta ei näy vain ikkunaa aukaisee kyllä mutta vain mustan ruudun josta ei näy mitään johonka voisi mennä aktivoimaan, aikaisemmin tuo wörkki nyt ei kun asensin wintousin uudestaan kun oli viirus.

    mbr osiossa defo@boot virus ei saantu mbrSmiley Frustratedtä muuten pois kuin format c:

    tiedoksesi näsäviisaalle että on asennettu ja kokeiltu jos mitäkin. ei auta. jokin sekoittaa tuon freedomin nättö ikkunan pikkukuvat alapalkissa ok ja voi vaihtaa maata  muttei muuta.maksetusta versiosta oletin että toimii ja on ongelmaton Smiley Sad

  • Näsäviisas
    Näsäviisas Viestejä: 784 Superuser
    Ota yhteyttä asiakaspalveluun (chat/puhelin). Tämä vaatii perusteellisempaa selvittelyä.
    Em viirus-ongelma kannattaa mainita.
    Ja tehdyt toimenpiteet.

    Näsäviisas
  • masawee
    masawee Viestejä: 6 Observer

    toispuolt mailmaaa ei viitti oikein soitella mihinkään ****** aspaan tms, liian kallista sillä saa ostettua jo pari uutta konetta ja freedomia kaupanpäälle kymmenne kpletta. sähköposti olis ok muttei löydy suoraa linkkiä minne kirjootella. suameks tietty, ei tuu hullua hurskaammaks jos enkuks pitäs noita tiotmakoneen härpätyksiä alkaan setviä vielä puheimessa lisäks hehe siis ikkunassa) mutu ohjelmat näkyy ja toinmii.muutenkin nuo puhelin *****jutut on ihan pelleilyä kallista ja turhaa työtä. asensin jsut uusiks adminina tuon freed ja aukee edelleen vain musta tai täysin valkoinen ruutu ,eikä pääse yhtään minnekään, on kokeiluversio tilillä nyt, kun en saa aktivoitua koska mitään nappeja/linkkejä minnekään ei mustalla ikkunalla voi näkyänetflixiä just kokeilin ja toimi vaikka toisella puolella maapalloa nyt oleilen. saa pikkuvalikosta päälle/pois muttei muuta ja maan vaihdettua. oikeella hiiren napilla siis alapalkissa.eli ohjelma toimii muttei vaan näytä valikkoa ikkunassaan alkaa hermot mennä koko roinan kanssa kohta.tollasia puolitekeleitä myyrään wintos malliin ihmisille rahat pois ja muualle tyyliin.

     

    Muokkaus: Asiaton kielenkäyttö poistettu

     

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Moi @masawee,

     

    Kiitos yhteisöpalvelumme käytöstä. Otathan yhteyttä suoraan Chat-tukeemme. Olemme avoinna arkisin kello 8-18. Alustavasti ongelmakuvauksen perusteella syynä voisi olla vanhentunut näytönohjaimen ajuri. Voit ensin pyrkiä päivittämään sen.

     

    https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/support

  • masawee
    masawee Viestejä: 6 Observer

    YRITIN JUURI päivittää display driverin pnp monitor ja monitor driverit mutta tulee aina tuo sama, wintoosa ei löydä uudempia drivereitä kaikki ok, no kaikki on ok, muissa ohjelmissa kyllä ainoa mikä ei näy on tämnä frreedome. myös flash playerit on päivitetty ei auta sekään.

    musta ruutu on muuttunut valkosieksi ruuduksi edellisen käynnistyksen jälkeen ainoa muutos,

    mitään ei näy mutta hiiri toimii tuossa blank ikkunassa nini että kursori aktivoituu joissakin kohdissA IKKUNAAA  mutta ei aukea mikään klikkauksella paitsi joku nettisivu vpn help.

     

  • masawee
    masawee Viestejä: 6 Observer
    koneena siis hp 630 läppäri ja uudestaan asennettuna nyt win 7 eng, aikaisemmin oli win 7 fin.
  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Kiitos lisätiedoista, @masawee. Voisit tulla Chattiimme pyytäen etäyhteyttä. Voisimme pyrkiä sen kautta korjaamaan tuo tilanne.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot