freedome ei käynnisty enään

Scholar

freedome ei käynnisty enään

freedome rupesi  päivittämään tänään ja samaan aikaa windows update käynnisti koneen uudestaan, nyt freedome ilmoittaa joka kerta kun käynnistän  koneen noin 15min päästä "Ajurin asennusvirhe" eikä freedomea voi käynnistää vaikka painaa yhdistys napista. en halua asentaa freedomea uudestaan koska joudun käyttämään lisenssiäni jo ainakin kolmatta tai neljättä kertaa ja tarvitsen todennäköisesti viidennen kertani vai aktivoituuko freedome laitteille käytössä olon aikana sillä en halua tuhlata "laitteitani" joka kerta kun freedomeen tulee päivitys. pientä avustusta kiitos ?

1 REPLY 1
F-Secure

Re: freedome ei käynnisty enään

Hei @metroidman

 

Kuten jo ounastelit, suosittelen Freedomen uudelleenasennusta tässä tilanteessa. Käyttöoikeuskoodin lisensipaikat ovat uudelleen käytettävissä, eli ei ole väliä sillä montako kertaa Freedomen asennetaan. 3/5/7 lisensipaikkat mittaavat sitä kuinka monta laiteetta voi käyttää samaa Freedome tilausta yhtä aikaa. 

 

Suosittelen Freedomen poistoa normaalisti ohjauspanelin kautta. Freedomen asennuspaketin saa täältä

 

Jos sama virhe toistuu normaalin poiston ja uudelleenasennuksen yhteydessä kannattaa poiston yhteydessä käyttää F-Securen poistotyökalua jonka saa täältä

 

Ystävällisin terveisin/ Best Regards,

ILLY

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.